Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto jest teraz wrócić do gry w Minecrafta?

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Rok temu spędzałem jeszcze całe dni w MC, mhch, ffks czy inne pierdoły, było to chyba na wersji 1.5, ale mogę się mylić.

Pytanie jest takie - czy warto wrócić teraz do MC? Znajdą się jakieś serwery RP czy FB (z grywalnością +/- 500 osób na serwerze), co zmieniło się przez ten rok. Chodzi mi o ogólny opis, czy X oraz X jeszcze żyją? 

­

Opublikowano

Nie warto. Eskakaefy i emcehace żyją, ale pełno tam nieogarniętych ludzi. Chyba nie było polskich RP/FB na których by grało 500+ ludzi.

Opublikowano

Obecnie ciężko jest spotkać serwer, na którym gra te 500 osób, przynajmniej w Polsce. Jeżeli chcesz zagrać na ciekawym serwerze RP lub FB to niestety będziesz musiał szukać zagranicznego serwera bo u nas te tryby praktycznie nie występują. Do gry mimo wszystko warto wrócić chociażby przetestować zbliżającą się wersję 1.9, a jeżeli nie przeszkadza Ci czat pełen błędów ortograficznych to większe, polskie serwery czekają na Ciebie.

Opublikowano

Obecnie ciężko jest spotkać serwer, na którym gra te 500 osób, przynajmniej w Polsce. Jeżeli chcesz zagrać na ciekawym serwerze RP lub FB to niestety będziesz musiał szukać zagranicznego serwera bo u nas te tryby praktycznie nie występują. Do gry mimo wszystko warto wrócić chociażby przetestować zbliżającą się wersję 1.9, a jeżeli nie przeszkadza Ci czat pełen błędów ortograficznych to większe, polskie serwery czekają na Ciebie.

A skyblock?

Ogólnie gra na singlu znudzi mi się po kilku dniach czy nie? 

­

Opublikowano

Weź przestań jedynie co potrafisz pisać to- Warto wrócić bo zbliża się wersja 1.9- i tym jedynie bronisz tą zjebaną grę.

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

Nie warto :)

Ta gra spadła na psy i tyle

Teraz jak zabijesz kogoś to masz spam na pw -Pier*** ci matke sz**to zje***a grac nie potrafisz-Więc jeśli chcesz otrzymywać takie wiadomości co chwile zapraszam na Polskie serwery :)

Ps.Naprawdę chcesz wrócić do gry którą teraz wstyd jest włączyć? :D

Ps2.Naprawdę chcesz grać z samymi dziećmi? 

Ps3.Naprawdę chcesz dostawać ddosy od tych zjebanych dzieci? :D

Opublikowano

Weź przestań jedynie co potrafisz pisać to- Warto wrócić bo zbliża się wersja 1.9- i tym jedynie bronisz tą zjebaną grę.

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

Nie warto :)

Ta gra spadła na psy i tyle

Teraz jak zabijesz kogoś to masz spam na pw -Pier*** ci matke sz**to zje***a grac nie potrafisz-Więc jeśli chcesz otrzymywać takie wiadomości co chwile zapraszam na Polskie serwery :)

Ps.Naprawdę chcesz wrócić do gry którą teraz wstyd jest włączyć? :D

Ps2.Naprawdę chcesz grać z samymi dziećmi? 

Ps3.Naprawdę chcesz dostawać ddosy od tych zjebanych dzieci? :D

Proszę Cię, skończ. Jedyne co potrafisz robić to pisać jaka ta gra nie jest zła, aktualizacje do niczego. Skoro Ci się tak bardzo nie podoba to Cię trzyma w tym dziale? A twoje pierdzielenie ile to nie ma dzieci w tej grze jest po prostu śmieszne. To chyba oczywiste, że im popularniejszy staje się tytuł, tym większa staje się grupa docelowa odbiorców co już wielokrotnie powtarzałem osobom, który wyrażały lament podobny do Twojego. Poza tym nikt nie każe mu grać na polskich serwerach, a zwłaszcza masówkach gdzie stężenia raka jest bardzo wysokie.

A skyblock?

Skyblocków jest o wiele więcej niż tych rp i fb, jednak bardzo często szybko się nudzą, ponieważ nie mają żadnych urozmaiceń. Ciekawą odmianą tego trybu jest caveblock, który różni się tym, że zaczynasz w małej jaskinie, a dookoła Ciebie znajduje się kamień. Kiedy jeszcze grałem na skyblockach to tro***aft miał ciałkiem ciekawy serwer.

@NieZnany998

Owszem masz prawo do krytyki, ale nie na zasadzie: "chu**we,bo tak". Czemu miałbym zabronić Ci obserwowanie tego działu? Nie rozumiem po protu dlaczego to robisz, skoro uważasz, że gra spadła, a właściwie zeszła na psy i wstyd ją włączyć.

Opublikowano

Proszę Cię, skończ. Jedyne co potrafisz robić to pisać jaka ta gra nie jest zła, aktualizacje do niczego. Skoro Ci się tak bardzo nie podoba to Cię trzyma w tym dziale? A twoje pierdzielenie ile to nie ma dzieci w tej grze jest po prostu śmieszne. To chyba oczywiste, że im popularniejszy staje się tytuł, tym większa staje się grupa docelowa odbiorców co już wielokrotnie powtarzałem osobom, który wyrażały lament podobny do Twojego. Poza tym nikt nie każe mu grać na polskich serwerach, a zwłaszcza masówkach gdzie stężenia raka jest bardzo wysokie.

Jak coś mi się nie podoba to mam prawo do krytyki prawda.? :)

Skoro Ci się tak bardzo nie podoba to Cię trzyma w tym dziale?

A co zabronisz mi obserwować ten dział?

Heh punkciki poleciały nie Pozdrawiam

Opublikowano

Do tej gry nie za bardzo.

Wszystko się zjebało dzieci cheaterzy.

Te nowsze wersję do niczego stary minecraft najlepszy.

Oczywiście tak żeby pograć raz na tydzień to tak zresztą co będę gadał pobierz minecraft'a i tyle sam się przekonaj co i jak.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Pasjonat
Opublikowano

Buduję na znanych serwerach. Miedzy innymi u verteza. I uważam że nastały czasy kiedy minigierki/tryby musza być na bardzo wysokich poziomach aby zostać w czołówce i skupić wokół siebie graczy. Walka z cheaterami jest i była w każdej grze. Kwestia znalezienia serwera który jest odpowiedni dla Ciebie.

lzJdkMd.png

Opublikowano

Buduję na znanych serwerach. Miedzy innymi u verteza. I uważam że nastały czasy kiedy minigierki/tryby musza być na bardzo wysokich poziomach aby zostać w czołówce i skupić wokół siebie graczy. Walka z cheaterami jest i była w każdej grze. Kwestia znalezienia serwera który jest odpowiedni dla Ciebie.

Haha człowieku na trybie zrobionym w pięć minut można zdobyć masę graczy wystarczy wykupić reklamę.

Prawda jest taka że gdyby vertez nie był youtuberem to bez reklamy tylu graczy by nie było a tryby na jego serwerze nie są wcale na wysokim poziomie.

Ps.Czekam na punkciki za byle gówno. :)

Opublikowano

A skyblock?

Ja ci polecam server x jest to zarąbisty server przy którym spędziłem kilka godzin. :)

Opublikowano

Teraz trudno jest znaleźć serwer, który przyciągnie na dłuższy czas. Najważniejsze jest to, żeby mieć z kim zacząć grę. Powiem szczerze, że warto jest wrócić do minecrafta.

8040135eb3.png

Profesjonalny serwer Minecraft

SV + Gildie 1.7.x |

IP: mc.mefarius.eu

Serdecznie zapraszamy!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...