Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V "wymagana aktywacja"

Coobshtal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem przy odpalaniu GTA 5 z "wymaganą aktywacją", rzecz jasna... nie mam oryginalnej gry. Poszukuję od 2 dni po necie patentu na to, ale ani wyłączenie antywirusa, ani zmiana daty nie pomaga w tym przypadku. Liczę na pomoc, z góry dziękuję.

sygnasz.jpg
Opublikowano

Jest 1 dobre rozwiązanie, kup grę... (btw, jeśli się dobrze orientuje, to forum nie popiera piractwa, co się wiąże z nie pomaganiem piratom), nie polecam ściągać żadnych cracków, programów, które niby w tym pomogą, bo być może, pomogą (jakiś 1% tego syfu), lecz tak czy tak ściągniesz z tym dość pokaźną kolekcje wirusów, nie wiem czy warto się bawić, czy odłożyć, ew zarobić i kupić grę, i grać bez żadnych problemów, oraz wspierając producenta.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Piracę od bardzo dawna, komputer się nie skarży, a na gry mnie poprostu nie stać :P raz w miesiącu 200zł na grę, to dla mnie jednak dużo :) Może ktoś odważny pomoże :P Piratom nie pomagacie, a hackerstwo (hacki do metina itd) wspomagacie :P

sygnasz.jpg
Opublikowano

Piracę od bardzo dawna, komputer się nie skarży, a na gry mnie poprostu nie stać :P raz w miesiącu 200zł na grę, to dla mnie jednak dużo :) Może ktoś odważny pomoże :P Piratom nie pomagacie, a hackerstwo (hacki do metina itd) wspomagacie :P

Po 1- co mają cheaty do bycia piratem, bo np cheatując nie okradasz producenta, (wykorzystujesz błędy, ew robisz program robiący coś za ciebie), wiec nie wiem, co ma piernik do wiatraka.

po 2- brak pieniędzy nie jest usprawiedliwieniem, bo przecież nie musisz grać w gry od razu po premierze, jeśli ci nie stać, bo można trochę poczekać, i sobie kupić taką grę za połowę ceny, nawet taniej.

( a tak btw, komputer się nie musi skarżyć, po prostu może być górnikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

@topic: Raczej nic nie zrobisz, polecam po oszczędzać i kupić oryginalną grę, bo wątpię że wyjdzie teraz genialny crack/sposób, na ominięcie twojego problemu.

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...