Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na czat i poprawa

Ädrianovskyy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, dostalem w sezonie 3 bana na 1900 gier i od dwoch miesiecy juz nie mam banika.

i na prawde ten ban mnie zmienil jestem o wiele spokojniejszy juz nie jestem toxic nawet nie chce mi sie pisac nic na czacie.

i zalozylem ten temat zebyscie sie tez podzielili ze wszystkimi czy was ban odmienil itd.

bez trolli prosze :) chcial bym sie dowiedziec jak to jest bo rito pierdoli ze po nad 90% osob sie poprawia w co watpie

bo na czacie widze co raz wiekszy syf

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

ja w sumie dostawałem bany za afki i gówno to dało, bo jak jest 30-0 w killach 8-0 w turretach 3-0 w smokach, i jest k***a 20 minuta i oni tego nie chca surrnac to c**j mnie trafia bo tylko trace czas. a jak cos spierdole tak mocno to instant alt f4 ale od razu rekonekt xdd 

na czacie zwykle nie pisze chyba że trafi sie jakas spierdolina motzno to cos go poflejmie, a tak to zwykle jakoś na beczułke pisze

bany nic nie dajo, hue

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Mnie nie odmienił. Nadal jestem toxic dla ścierw, które piszą mi na czacie, że to ich pierwszy ranked i nie chcą go przegrać, a w 10 minucie (Master) nadal z jednym itemkiem na jungli + do tego 0/10, więc muszę go skurwić. A najlepsze i tak jest to, że ja dostanę bana na czat, a typek, co feeduje w 20 minut cały team wbijając się solo na 5 nie otrzyma żadnej kary, bo potem nadal gra gierki. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Siemanko, dostalem w sezonie 3 bana na 1900 gier i od dwoch miesiecy juz nie mam banika.

Riot niedawno resetował wszystkie chat restricty i ograniczenia na gry rankingowe.

i na prawde ten ban mnie zmienil jestem o wiele spokojniejszy juz nie jestem toxic nawet nie chce mi sie pisac nic na czacie.

i zalozylem ten temat zebyscie sie tez podzielili ze wszystkimi czy was ban odmienil itd.

Szczerze mówiąc wydaje mi się, że jeżeli ktoś na prawdę jest toxic to jeden ban nie zmieni jego podejścia do gry. Ostatnimi czasy bardzo często używam opcji mute'owania ludzi i po prostu nie zwracam uwagi na flamer'ów.

Mnie nie odmienił. Nadal jestem toxic dla ścierw, które piszą mi na czacie, że to ich pierwszy ranked i nie chcą go przegrać, a w 10 minucie (Master) nadal z jednym itemkiem na jungli + do tego 0/10, więc muszę go skurwić. 

Po co tracić czas na wyzywanie innych ludzi. To, że napisz komuś coś niemiłego i tak nie odmieni przebiegu gry.

giphy.gif

Opublikowano

Po dostaniu bania zaczalem ogladac Norbita Disa Gierczaka i musze powiedziec ze jego attitude i zachowanie znacznie pomoglo mi opanowac wewnetrzna bestie. Nauczylem sie tez jak grac pantheonem w lesie pod maxowanie E. Polecam Norberta jako czlowieka i uwazam, ze powinien byc wzorem dla kazdego czlowieka tak jak Jan Pawel II :)))))))))))

Opublikowano

Po co tracić czas na wyzywanie innych ludzi. To, że napisz komuś coś niemiłego i tak nie odmieni przebiegu gry.

Na początku staram się być uprzejmy i miły, ale jeśli to nie dociera i nadal robi swoje, to zaczynam go flejmić, ale nie od najgorszych, tylko, że jest bezmyślny i głupi, skoro nadal to robi. Potem i tak zamykam czat i reportuję na końcu gry.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Kaktus. zle zrozumiales. ja wiem ze riot zdejmowal restrykcje ale ja sam zagralem te 1900 gier.

co do tej poprawy. to tak jak up . pare malych banow nie zmieni

mialem sam bany na 50 gier na 100 i takie tam i to wgl nic nie dawalo bo jak sie skonczyl banik

to zaraz jeden albo dwa meczyki i znow toxic mode on . jak dla mnie rito powinno wprowadzic bany na wieksza ilosc meczy i tyle.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Na początku staram się być uprzejmy i miły, ale jeśli to nie dociera i nadal robi swoje, to zaczynam go flejmić, ale nie od najgorszych, tylko, że jest bezmyślny i głupi, skoro nadal to robi. Potem i tak zamykam czat i reportuję na końcu gry.

Czasem jest ciężko, ale w realu też jak kogoś widzisz obcego i wydaje Ci się że jest głupi to podbijasz do niego tym samym rzucając w niego gównem? Sam nie lubię jak mi ktoś na czacie komentuje wszystko co robię (zdarzają się tacy), ale mam to do siebie że potrafię nie zwracać na nich uwagi - przeważnie to się z takich śmieję w myślach.

Wszyscy mają swoje lepsze i gorsze dni. Parę tyg. temu wjebałem 0/10 swainem na topie. No po prostu unlucky gra dla mnie była, a przeważnie wygląda to tak iż Ja gierkę muszę ciągnąć dla drużyny. Pomijając fakt iż znajomi do dzisiaj potrafią się ze mnie pośmiać z tego meczu to warto zrozumieć ten fakt trochę głębiej.

Jedynie to mogę przyznać rację że aktualnie to sytuacja wygląda tak:

albo u Ciebie jest jakiś słabszy gracz, albo w drużynie przeciwnej

Mogę równych takich gierek (co fajnie się gra i dupsko boli jak się przegrywa bo byli lepsi po prostu) wyliczyć na palcach jednej dłoni w ostatnich tygodniach.

Bądź co bądź obrzucanie gównem (czyt. flame) w niczym nie pomaga, a że jesteśmy w Internecie to przychodzi nam takie coś z łatwością - wątpię aby ktoś w realu podszedł do randoma w sklepie i powiedział "r*chałem Ci matkę".

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Niestety ban na ponad 800 gier nic u mnie nie zmienił :) szczególnie, że nawet na ograniczeniu potrafiłem napisać  wiązankę, dodatkowo na 80% meczów na ograniczeniu czatu dostałem reporta za flame i po 500 z ok 800 meczy zdjeli mi reszte ^^ . Niestety co mecz zdarza się przynajmniej 1 gracz, któremu trzeba wytłumaczyć, że jest rakiem. Przykład gramy ja (top) 13 minuta 2/0 bot 4/1 adc, 0/1/4 supp, jungler bbsituje mida bo azir ma już 0/3 i on nie reaguje na ganka, który ma mu pomóc tym samym jungler ginie i mider zaczyna go flamic po czym ginie jeszcze 2 razy(azir rzecz jasna). Jak go tutaj nie "zwyzywać" czy raczej nie powiedzieć mu prawdy o jego buraczanej grze? Blokady/ Ograniczenia czatu nie pomogą, kiedy ludzie tacy jak ja (P3) ciągle mają chęć sięgnąć po wspomaganie jak takie osoby niszczą mi gre ( nie gram na wspomagaczach już 4 -5 miechów). Pomimo to czasem mam ochote się odpalić i na kacie czy cassiopei wygrać ten mecz. :)

@ Mecz, który opisałem skończył się tym, że azir wyszedł z gry i nie wrócił.

Opublikowano

Kiedyś sporo flejmiłem dostałem bana chyba na 1000 gier. Po banie wręcz pomagam i mówię graczom co robią źle i co muszą poprawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...