Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na której można zarobić

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio pojawił się temat o podobnym tytule, jednakże autorowi tamtego temu chodzi o zakładanie serwera, a mi wręcz odwrotnie chodzi o grę, w której można zarobić z pozycji gracza.

Wiem, że metin2 jest grą, która pod tym względem świetnie prosperuje, jednakże na aktualnym rynku serwerów prywatnych nie jest to do końca możliwe.

Prosiłbym was o podanie jakiejś gry, na której można zarobić.

Opublikowano

Chodzi ci o gry typu goldmine g2a  czy bardziej zarabianie na sprzedaży przedmiotów? Grając w cs:go możesz zarobić sprzedając skiny.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Botowanie w tibii, ale nie jest to jakiś kolosalny zarobek.

Tak jak wyżej csgo.

Na nostale też koledzy moi coś zarabiali.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nostale 1kk=1zł, popyt jest dobry i nie maleje. Tylko trzeba dobrze ogarnąć całą gospodarkę gry i wydać na początek koło 300zł na kk.

Opublikowano

Tak na prawde, w wiekszosci gier mozesz zarobic, kwestia jak i ile czasu poswiecisz ;) Na cs go, dalbys rade nie tylko ze skinow, ale po wbiciu dobrej rangi sprzedac konto z zyskiem.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Chodzi ci o gry typu goldmine g2a  czy bardziej zarabianie na sprzedaży przedmiotów? Grając w cs:go możesz zarobić sprzedając skiny.

Sprzedaży przedmiotów

Nostale 1kk=1zł, popyt jest dobry i nie maleje. Tylko trzeba dobrze ogarnąć całą gospodarkę gry i wydać na początek koło 300zł na kk.

Nie chcę wydawać 300zł na coś co nie mam pewności, że mi się zwróci :)

Botowanie w tibii, ale nie jest to jakiś kolosalny zarobek.

Tak jak wyżej csgo.

Na nostale też koledzy moi coś zarabiali.

Tak na prawde, w wiekszosci gier mozesz zarobic, kwestia jak i ile czasu poswiecisz ;) Na cs go, dalbys rade nie tylko ze skinow, ale po wbiciu dobrej rangi sprzedac konto z zyskiem.

Opublikowano

Jak byłem młodszy , to robiłem serwery hamachi, szedłem do podstawówki gdzie było pełno maniaków , i sprzedawałem GA na 2 dni za 10 zł , po czym kupowałem sb , papierosy i swoje potrzebne rzeczy .

5 maniaków - 50 zł na 2 dni ..

Teraz , w tym roku , jak koledzy wyżej : cs GO :)

Opublikowano

­

Jak byłem młodszy , to robiłem serwery hamachi, szedłem do podstawówki gdzie było pełno maniaków , i sprzedawałem GA na 2 dni za 10 zł , po czym kupowałem sb , papierosy i swoje potrzebne rzeczy .
5 maniaków - 50 zł na 2 dni ..
Teraz , w tym roku , jak koledzy wyżej : cs GO :)

W podstawówce papierosy kupowałeś? ^^

Tak samo było z Tibią, szczególnie serwery na 8.1 z expem x9999999 - sprzedawałeś GOD'a/GM'a za SMS i miałeś hajs :v

Na CS'ie można zarobić jeśli znasz teamy - kupujesz skina za 20€ i betujesz. Ale i tak metin jest najlepszą opcją - wbijasz topkę, sprzedajesz konto za 200zł i elo.

tenor.gif

Opublikowano

­

Ale i tak metin jest najlepszą opcją - wbijasz topkę, sprzedajesz konto za 200zł i elo.

Wydaje mi się, że mimo wszystko na CS:GO jest łatwiej zarobić. Nie musisz się bawić w expienie/robienie eq. Kupujesz csa, czekasz aż ci sie rynek odblokuje (nie pamietam czy trade też są zablokowane), kupujesz ~2 skiny za 20€, idziesz trade'ować lub betować i tak aż będziesz miał spory ekwipunek, który jest kilkanaście razy większy od tego, który miałeś na początku. Potem to trade'ujesz na jakąś kosę czy coś i sprzedajesz na allegro/ebay/cokolwiek. Jest to mniej czasochłonne ale na początek trzeba wyłożyć trochę kasy i jak nie będziesz ostrożny to stracisz wszystko. W przypadku nie wyłożenia skiny na początek - no, to już trzeba się troszkę pomęczyć i trochę czasu zmarnować, ale można więcej zarobić. Zależy też od tego jaki autor ma podejście do gier i jakie gry lubi.

Autor ma już doświadczenie z CSem. Gdyby zmienił podejście do tej gry i nastawił się tylko na zarobek to z tym doświadczeniem mógłby sporo zarobić.

LE01E2H.png

Opublikowano

W sumie jakbyś umiał dobrze tradować to FIFA. Teraz jeszcze nie ma bardzo dużo coinsów to byś coś zarobił ;d

Opublikowano

Najlepszy to oczywiście CS GO w 2 miesiące z fartem możesz około 1,500$ zarobić 

A w metinie w miesiąc 50k. Wiec nie wiem czy to najlepsza opcja ^^

Opublikowano

Najlepszy to oczywiście CS GO w 2 miesiące z fartem możesz około 1,500$ zarobić 

jak masz skilla i wiesz gdzie szukać to tyle albo i więcej możesz zarobic w miesiąc na boostingu w lolu. 

ale to już zabawa dla graczy z czołówki serwera a nie randomów.

­

Opublikowano

@harnaś od razu może po miesiącu sobie kupic bmw x6 za 300 tys zl :v

najlepiej to aktualnie csgo obstawianie

jakies serwery prywatne w metinie ale to trzeba dobrze ogarniac gre i boty do expa i te sprawy.

no i mi sie wydaje zeby dobrym w league of legends i wygrywac turnieje sprzedawac konta itd

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Nie wiem na czym :v

A W cs:go nie musisz siedzieć 24;7 żeby zarabiać ani nawet nie potrzebny jest skill.

na stworzeniu priv serwera. inwestycja jakies 2/3k zwraca się w 1 dzien.

Opublikowano

Panowie jak czytam te wasze kosmiczne sumy ala 50k na serwie Metina to mi sie śmiać chce.
50k nigdy w zyciu :) Kiedys właściciele topowych serwerów metina mówili, że zarabiają w przedziale od 15-25k 
miesięcznie, ale jest to CIĘŻKIE bo po 1 musisz SAM umieć programowac w odpowiednim dla tego silnika języku, 
stworzyć coś swojego co zachęci ludzi i mieć cierpliwość + dobrą reklamę.

Na grach dobrze zarabiają stremerzy, siedzisz bawisz się i zarabiasz. Oczywiście musi sie oglądać przynajmniej 1k ludzi.
Zarobek w Csie to czysty fart i często nic z tego nie ma.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Streamerzy zarabiają naprawdę dużo taki summit czy lirik.

Też mógłbyś się w to pobawić (twitch).

A jak gra to metin

VNp6c2U.png

Opublikowano

Też mógłbyś się w to pobawić (twitch).

Nie, nie mógłby bo nikt nie ogląda streamów jakichś randomów.

Odnośnie serwerów metina to pewnie jak na serwerach do każdej gry można zarobić, ale z tym 50k to kogoś fantazja już nieźle poniosła.

­

Opublikowano

Streaming to już powoli podziemny krąg. Bez znajomości w biznesie nie odbijesz się. Chyba, że naprawdę jesteś ciekawą postacią, masz dryg i potrafisz rzucać ciętymi sucharami podczas grania to masz szanse. To nie jest dla każdego tak samo jak nie dla każdego aktora jest teatr.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...