Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegendaryMT2 [Easy/Medium]

Rayzer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fqLS0xA.png

Zagraj razem z nami, już teraz!

IHXNuBE.png

Strona główna

25.119.56.80

http://25.119.56.80/register.php

Klient

http://25.119.56.80/pobierz.php

aIsIOFg.png

• Typ serwera: easy/medium
  • Maksymalny poziom: 120
  • Maksymalne statystyki: 90
  • Planowany start serwera: 28.09.2015 r.
  • Bony 6/7: nie
  • Kostiumy: tak
  • Pety: tak

KpskQAM.png

Po założeniu nowej postaci, otrzymujemy skrzynię; a w niej następujące przedmioty:

9gESdUI.png

JCX1wmc.png

LtVjm9y.png  RL0I2sX.png

JkMsLkD.png

3Bp8Fm8.jpgiWN4v68.jpgSVvr0xI.jpgfwLP4co.png

JjDkuEg.jpgcFZwmxV.jpg1KssGGY.jpgEtvHVRq.png

X0a5IIT.jpggXwavGE.jpgkDBSD4l.jpg9c8JbHY.png

AYc0qKQ.jpg77tDLsp.jpgztYW9s5.jpgaMAbA1l.png

e66I8rJ.jpg5RWjNz9.jpgaSJU9BM.png

Vfz41Ak.jpgM8Rktyv.jpghLvEcte.png

yi29Gns.jpgQh0qp7l.jpgsUf1254.png

wr2G0tE.jpgmxQARIJ.jpgWCa2MSF.png

S7hwyyq.jpgO1lhYAV.jpg82KvTND.png

iD5ynog.png

Administracja serwera LegendaryMT2:

[HA]Legenda

[HA]FormaT

[GM]Gorn5

VIave6H.png

P: Jakiego rodzaju jest serwer?
O: Serwer LegendaryMT2 to serwer easy/medium, postawiony na hamachi.

P: Czy są określone godziny otwarcia serwera?
O: Serwer w miare możliwości będzie online przez cały czas.

P: Jaki jest maksymalny poziom na serwerze?
O: Maksymalny poziom to 120

P: Jaka jest maksymalna ilość punktów statusu?
O: Maksymalna ilość punktów statusu to 90

P: Czy na serwerze będą odbywać się eventy?
O: Jak najbardziej tak. Jeśli będzie odpowiednia ilość uczestników, wszelkie eventy zostaną przeprowadzone.

P: Czy na serwerze są dostępne kostiumy oraz pety?
O: Tak, są. Można je zdobyć przechodząc eventy lub otwierając różne szkatułki.

P: Czy na serwerze występują bony 6/7?
O: Nie, nie występują.

P: Jakie są sieci hamachi dla tego serwera?
O: Poniższa lista wszystko wyjaśni:

LegendaryMT2 -1

LegendaryMT2 -2

LegendaryMT2 -3

LegendaryMT2 -4

LegendaryMT2 -5

Hasło: 123

JKc3IV6.jpg

SGeTnur.jpg

-------------------------------------------------------

Zarówno serwer jak i prezentacja, będą aktualizowane.

Opublikowano

Popraw prezentację zdj setów porób na postaci a nie tylko ikonki.

Co do serwera jak na hamachi okej lecz nie dałeś nic od siebie, zmiany jakie widze to edycja handlarzy oraz wygląd clienta.

Odezwij się na pw i podaj mi twoje GG mam propozycje dla ciebie bo mam chęć kontynuować mój projekt jeśli znasz się na czymś i cię to zainteresowało czekam :)

99mpo2.jpg

Opublikowano

Jakie raty? Balans klas? Bonusy podasz? W ile wbije max lvl? Ulepszacze są?

Dowiem sie wbije póki co nie polecam mało wiadomo na temat serwera.

Opublikowano

Popraw prezentację zdj setów porób na postaci a nie tylko ikonki.

Co do serwera jak na hamachi okej lecz nie dałeś nic od siebie, zmiany jakie widze to edycja handlarzy oraz wygląd clienta.

Odezwij się na pw i podaj mi twoje GG mam propozycje dla ciebie bo mam chęć kontynuować mój projekt jeśli znasz się na czymś i cię to zainteresowało czekam :)

Jakie raty? Balans klas? Bonusy podasz? W ile wbije max lvl? Ulepszacze są?

Dowiem sie wbije póki co nie polecam mało wiadomo na temat serwera.

W najbliższym czasie postaram się poprawić prezentację i odpowiedzieć na większość pytań. Serwer wystartował o godzinie 18, zapraszamy.

Opublikowano

@Mr.Kakarotto

Nic nie daje rady. Zaznaczyłem w właściwościach admin, tylko do odczytu i win xp i nic...

Wiem w czym jest problem. Odpalamy grę poprzez ikonę start (za pomocą administratora) a nie LegendaryMT2.

@Edit

Problem z pobraniem łatki z strony głównej.

Opublikowano

@Mr.Kakarotto

Nic nie daje rady. Zaznaczyłem w właściwościach admin, tylko do odczytu i win xp i nic...

Wiem w czym jest problem. Odpalamy grę poprzez ikonę start (za pomocą administratora) a nie LegendaryMT2.

@Edit

Problem z pobraniem łatki z strony głównej.

Problem został rozwiązany.

Opublikowano

to nie jest na pewno easy/medium bardziej w strone medium, medium/hard po drugie poco mam grać na takim serwerze jak i tak każdy ma już max lv ?

serwer jest nawet fajny ale moim zdaniem nieuczciwy, dawaj ja sobie zrobie takiego hamachi ty będziesz expił a ja dodam sobie 120lv ^^

Opublikowano

Jak na serwer Hamachi który jest pod exp jest Zaczepisty Administracja ciąglę stara się żeby umilszyć nam gre starają się i dają z siebie 100 % Pozdrawiam i zapraszam na serwer MEGA. 

Chciałbym dodać że często są organizowane konkursy OX , ZUO fajne nagrody OX nawet po 4/5 razy :)

Pozdrawiam Nick : Groszek TOP 1 :D

Opublikowano

Znow derin? Jest tyle ciekawych baz serwerow ktore padly. Isc na proscizne i tylka ja wgrac ;x Bugi nie bugi ale sa naprawde fajne pliczky ;x

Opublikowano

Potwierdzam, pograłem trochę na serverze [3 dni] i co chwilę coś nie działało albo było niedopracowane. Np kd których nie da się wkładać, 5b niby po 200 szt a kupowała się tylko jedna, nawet im się nie chciało, usunąć ulepszacze na niższe +, nie polecam. 

Po pierwsze KD zostało naprawione po drugie 5b juz sie stakuje a po 3 Usuneli ulepszacze , żyj w tereźniejszym czasie za nim cos napiszesz :)

Opublikowano

off, chyba się nie spodziewali ze gotowiec będzie miał tyle bugów xD

Proszę, nie wypowiadaj się na jakikolwiek temat jeśli nie masz o nim pojęcia. 

Fakt - start serwera odbył się za szybko. Na serwerze nie wieje dużą ilością nowości jednak codziennie jest coś poprawiane/wgrywane. Nie ja zajmuje się serwerem od strony technicznej, a niestety dwóm pozostałym czasu brak. Postaramy się, aby wszystkie elementy, które miały być wgrane będą wgrane. Jak to nastąpi, edytuje prezentacje. Ktoś zagląda jeszcze na serwer bo widzi, że jednak nie stoimy w miejscu i dla tych graczy poświęcamy czas, rozmawiamy z nimi i organizujemy eventy - gdzie na wielu dedykowanych serwerach tego brak. Prawdopodobnie po realizacji rzeczy, które zostały do zrobienia, przenosimy się na maszynę (VPS/dedyk)

PS Dla twojej wiadomości chłopczyku, to nie jest żaden gotowiec. ;)

Opublikowano

Jeśli pliki serwerowe można nazwać Gotowcami to każdy kto ma serwer posiada gotowce :D widać ze serwerek rozkręcają na pliczkach terenzo :) powodzenia chłopaki

99mpo2.jpg

Opublikowano

nom to są pliki terenzo z 2012r sporo osób ich używa są spoko  wbiłem na starcie i wbiłem wczoraj na serwer i zauważyłem spore zmiany spoko serw.

goku :-P dobre słowa serwer polecam każdemu sie należy szansa na serwer:]

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Chociaż to nie jest kolejny gotowiec jak prawie każdy inny w tym dziale Należy się szacunek a nie krytykowanie ze do dupy ze kolejny gotowiec Serwer jak najbardziej polecam Nie ma może szału ale Plus dla tego serwera :)  Miło i przyjemnie sie gra lecz graczy nie ma :) Serwer 24/7 Mało takich serwerów jak na Hamachi :)

Zapraszam i polecam !

Opublikowano

Ja polecam serwer, administracja bardzo fajna także można zawsze się z nią dogadać, a serwer sam w sobie jest okej.

Ostatni raz grałam parę dni temu, weszłam ponownie i widać zmiany, oczywiście na lepsze :)

Opublikowano

­Serwer ON?

Ile osób gra?

Jak długo będę wbijał max lvl?

Jak z dropem yang?

Klasy równe w pvp? Jeśli nie to jaka jest zawyżona?

Edit:

Wszystkiego już się dowiedziałem  ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...