Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o podkładkę

Varios_Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest sens kupować podkładkę? W biórku mam wysówaną szufladę i na ruch myszką w boki mam 26 cm. Jezeli wdlg. Cb oplaca sie kupic, podaj mi link do tej jaką proponujesz lub po prostu powiedz czy ma to sens.

Opublikowano

Ma sens żeby myszka nie wpadała w poślizgi. 

Polecam tą. Tania, dobra i dość duża

A4 Tech XGame X7-500MP

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Na podkładce mysz jest bardziej precyzyjna, a dodatkowo nie słychać szurania ślizgaczami o blat.

Osobiście polecam X7-300MP / 500MP.

Mam 300MP od dwóch miesięcy i jest jak nówka.

Wcześniej miałem 200MP i wyrzuciłem ją po 1.5 - 2 latach.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

co do a4tech to nie polecam tej podkladki kiedys kupowalem oddzielna mysz do lapka i dostalem ja w zestawie nwm moze tylko tak jest na moim biurku ale slizga sie przy dluzszych ruchach myszka Tak od siebie to polecam roccat taito masz rozne rozmiary , od 50zł do 100zł w zaleznosci od rozmiaru posiadam juz ja z 2 lata i poki co sprawuje sie swietnie wiadomo ze lapie kurz ale zwykla wilgotna chustka zalatwia sprawe

Opublikowano

co do a4tech to nie polecam tej podkladki kiedys kupowalem oddzielna mysz do lapka i dostalem ja w zestawie nwm moze tylko tak jest na moim biurku ale slizga sie przy dluzszych ruchach myszka Tak od siebie to polecam roccat taito masz rozne rozmiary , od 50zł do 100zł w zaleznosci od rozmiaru posiadam juz ja z 2 lata i poki co sprawuje sie swietnie wiadomo ze lapie kurz ale zwykla wilgotna chustka zalatwia sprawe

lol, nic się nie ślizga. Po co ma kupować roccata za 50-100zł, skoro ma za 20 zł dobrego a4techa, a różnicy pewnie nie ma.

­

Opublikowano

Jak się zaczyna ślizgać, to trzeba umyć / wyczyścić podkładkę z obu stron i nic się nie będzie ślizgało.

No, chyba że biurko jest wykonane z jakiegoś dzikiego materiału, na którym guma się ślizga, to się nic nie zrobi.

Mi na płycie laminowanej (laminowana płyta wiórowa) się nie ślizga, nawet gdy dociskam myszkę.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...