Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podacie mi jakis fajny serwer z przeszkodami jak na tym filmiku?

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref a podacie jakiś, na którym sami gracie? chodzi mi o taki serwer gdzie jest woda trująca, spowolnienia itp

Woda trująca, haha, jaki de/bil XDDD kisne xD

To zależy od mapy, czy woda zabija czy nie głąbie zasrany, k***a, nawet jak dostane reporta za ten post to będę miał to w dupie bo jak widzę te twoje tematy to mnie krew zalewa, potrafisz codziennie zakładać nawet do 5 tematów byle jakich, aby tylko nabić sobie posty.

-ile musze wygrac meczy aby awansowac?

-o boze trafiam na samych dzieciakow w grze i przez to przegrywam(sam masz max 14 lat a te dzieciaki to pewnie mają po 18 lat pewnie, uczą się dopiero grać i mają prawo grać słabo, nikt nie grał dobrze, nawet pro playerzy na początku swojej przygody z cs, jeszcze cs 1.0 pewnie ssali laske w tej grze i inni ich rozwalali jak chcieli.

W samej nazwie filmiku masz zombie survival, wystarczy wpisać w google "zombie survival csgo servers" i masz pełno.

Pewnie wiele osób się ze mną zgodzi bądź też z hejci ale mam to głęboko, piszę co myślę o nim.

Fajnych serverów nie ma, są tylko servery z wieloma atrakcjami, atrakcjami których nie ma na innych serverach

Za nim napiszesz temat zajrzyj lepiej w google i spróbuj sam tego znaleźć, wyjdzie szybciej..

(Jak widzę twój nick to nawet nie chce mi się w temat wchodzić ale wchodzę tylko dlatego, żeby się pośmiać co piszesz xD)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...