Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chciałbym zostać Game Masterem

xSkubanyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy tutaj to się ogłasza albo coś. Jak coś przepraszam za temat ale nie wiem gdzie takie tematy wstawiać

Na wstępie od razu napisze, że zawsze chciałem zostać GameMasterem na serverze Metin2. Otóż szukam zajęcia jako GM na serverach metin2. Moje doświadczenie jest zerowe, jeszcze nigdy nim nie byłem. More podejrzewać plus, bo nie będę umiał rozdawać eq :)  (hehe to oczywiście żarcik). Doświadczenie będę nabywał spędzonymi godzinami. Nic w zamian nie chce za to. Zapłatą jest przyjemność. Ogólnie w Metina gram już 4 lata. Skaczę trochę po serverach i śmiem twierdzić że niektórzy ludzie się nie nadają na swoje krzesła. Zbędne komentarze proszę zatrzymać dla siebie, bo naprawdę nie wiem gdzie takie ogłoszenia się wstawia. :)

Wiek -> 19

Doświadczenie -> Wyżej napisane (zerowe)

Kontakt steam -> Sven_Louminatti

Kontakt tutaj na MPC również.

Gadu - gadu -> 19271061

Pewnie i tak niektórzy będę się śmiali. :D Ale takie jest nasze społeczeństwo, w szczególność iw internecie.

Przepraszam że drugi raz to piszę ale usunięto mi temat a ja całkiem zapomniałem hasła do MPC i troszkę czasu zabrakło. Prosiłbym o wznowienie tematu

Opublikowano

­Gdybym ja miał serwer i  natknął się na twoje podanie w poszukiwaniu GM'a na pewno by mnie to nie zachęciło.

Całkiem dobrze napisana oferta, ale mógłbyś się bardziej rozwinąć.Chodzi mi o to że ''Cześć jestem franek mieszkam tu i tu, chciałbym pełnić funkcje opiekuna na serwerze MT2 bla bla bla bla''.

Wzbogać temat o jakąś grafikę, przeszukaj dział z innymi propozycjami i zobaczysz że inne podania aż chce się czytać.

fs4Hqh.gif

Opublikowano

Chciałbyś zostać, ciekaw jestem ile by ci się chciało w to bawić.. bo na początku jest to fajne, ale potem niekoniecznie.

A co do rozdawania eq to żaden szanujący się admin nie da nikomu takiego dostępu :D

No ale powodzenia.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­

Chciałbyś zostać, ciekaw jestem ile by ci się chciało w to bawić.. bo na początku jest to fajne, ale potem niekoniecznie.

A co do rozdawania eq to żaden szanujący się admin nie da nikomu takiego dostępu :D

No ale powodzenia.

Zgadzam się od zawsze tak było na każdym stanowisku w MT2, nawet samym założycielom serwerów zdarzał się tak zwany ''słomiany zapał''.

Dlatego taką decyzje trzeba zawsze przemyśleć, tym bardziej że na privach za GM nie dostajesz żadnych pieniędzy i nie masz nic do stracenia.

fs4Hqh.gif

Opublikowano

Osobiście mogłeś bardziej się postarać nad rozwinięciem swojego podania, napisać skąd pochodzisz, co cię interesuje, ile lat grasz w "Metin2", Czy posiadasz Mikrofon/Team Speak 3, Kolorków dodać, wtedy może i bym napisał ale kto w tych czasach korzysta z gg. -_- Ps: Żaden Szanowany Administrator tak jak 2x up, nie da ci dostępu do komendy /item. ^^

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...