Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeśli włożę dużo pracy w animacje z tf2, to mam szansę na wygranie Saxxy Awards ?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pomysł na animacje z tf2, lecz jestem osobą która ogarnia SFM 6/10 (nawet mniej) umiejętności mam takie 1-2/10 a pomysł tak na 8-10/10..... a widziałem że niektóre animacje są na takim poziomie lekko/średnio wyższym od mojego..... 

+ jak główną postacią w animacji będzie Skautka, to mam szansę na ,,wygranie" (dopuszczą mnie, mimo że ta postać to żeński odpowiednik normalnej postaci ???)

+Co trzeba zrobić żeby wsiąść udział ???

Z góry dziękuje za pomoc.

Ps. Przepraszam za tak napisany tekst, lecz nie jestem osobą, która dobrze włada swoim ojczystym językiem ;/ 

Opublikowano

To ćwicz ;__;

"Trening czyni mistrza" no nie? Ja się uczę editu od roku i dobrze mi idzie,więc jak ty będziesz się też uczył to tak samo to osiągniesz.

Wygrana zależy od tego czy się spodoba ;p

Żeby wziąć udział należy się chyba zgłosić i mieć napis [sAXXY *rok* ENTRY]

Opublikowano

Najtrudniejsza rzecz która może ci sprawić problem przy robieniu takiego filmiku na Saxxy Awards to wyobraźnia. Przykładowo człowiek który stworzył filmik "Bad Medicine" ma ponad 1.000+ godzin przewalonych w SourceFilmmakerze i ma ogromne pojęcie o nim. Typowy filmik na Saxxy Awards zajmuje pare miesięcy tworzenia, musi być po prostu dopracowany w 99% tak jak oficialne filmy Valve (np. Meet the...)

PS. Tak, może to być "Skautka". Film ma po prostu być zrobiony w SFM.

Opublikowano

Najtrudniejsza rzecz która może ci sprawić problem przy robieniu takiego filmiku na Saxxy Awards to wyobraźnia. Przykładowo człowiek który stworzył filmik "Bad Medicine" ma ponad 1.000+ godzin przewalonych w SourceFilmmakerze i ma ogromne pojęcie o nim. Typowy filmik na Saxxy Awards zajmuje pare miesięcy tworzenia, musi być po prostu dopracowany w 99% tak jak oficialne filmy Valve (np. Meet the...)

PS. Tak, może to być "Skautka". Film ma po prostu być zrobiony w SFM.

To ćwicz ;__;

"Trening czyni mistrza" no nie? Ja się uczę editu od roku i dobrze mi idzie,więc jak ty będziesz się też uczył to tak samo to osiągniesz.

Wygrana zależy od tego czy się spodoba ;p

Żeby wziąć udział należy się chyba zgłosić i mieć napis [sAXXY *rok* ENTRY]

Tak myślałem sobie o tej animacji i wyszło mi że atutem mojej animacji będzie pomysł + zakończenie....

Opublikowano

Nie zapominaj o początku,nie rób filmu 30 sekund i postaraj się aby ta animacja wyglądała sensownie.

Mój ,,scenariusz" (do tej animacji) to ok. 2 strony A4 zapisane luźno (jakby nie było przerw to z 1,5 strony) + zakończenie (myślałem i mam 8 zakończeń do wyboru + intro SFM)....... 

Wydaje mi się że historia która będzie w animacji będzie dobra :v.... 

(mam pomysł coś ala ,,animacje" ,,historyczno-miłosną"...... 

Opublikowano

Brzmi ciekawie, milosno historyczne sa dobre i najczesciej staja sie popularne wiec powodzenia.Pamietaj zeby animacja nie byla na odwal bo to z automatu ciebie skresla

Mam teraz rok szkolny (1 gimnazjum), więc tak sobie myśle że może mi nie wystarczyć czasu do 12 listopada. Moja animacja  będzie wzorowana https://www.youtube.com/watch?v=QrWz0u17zU0tym ,,cudem".......

PS. Wszelkie prawa do pomysłu zastrzeżone :v  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...