Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

He Bo ~2000dmg!?

Paragoniik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello maj frjend przyszedłem się żalić 

zeby dostac 2060 z skilla i to jeszcze nie mająć pełnego bulidu pls..(nieliczcie roda i ksiązeczki bo wtedy ich nie miał) 

a wy przyjaciele spotkaliscie sie kiedys z czyms takim ?:_;

JngkgGN.jpgWToB8lX.png

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

za pewne coś sie zbugowało i naliczylo ci, że zadał ci tyle dmg z jednego skilla

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja jak gram na He Bo zawsze tak biję- przykład geb wbija się w enemy daje ulta, tak samo hun batz, a ja robie triple moim ultem ;D

Live a life you'll remember.

Opublikowano

1. mial nad toba 4 lvle przewagi wiec co w tym dziwnego ? jezeli nie wiesz jaka przewage daje lvl to sie poducz bo malo wiesz

2. on nie zadal ci 1 hitem tyle tylko w 3-4 a ze he bo praktycznie nie ma CD na tym to spadles szybko a dmg zawsze sie nalicza w ten sposob

3. jezeli ymirem nie umiesz skontrowac heba no to sorka ale nawet jak by ci wyrypal 4k dmg niezdziwilo by mnie to w dodatku twoj lvl i build mowi sam za siebie jakim jestes graczem.

76561198013232167.png

Opublikowano

Całkiem normalna sytuacja o wiele więcej bije na combo z jeszcze jakimś asasynem (np Loki) ściągają dwie osoby albo i trzy naraz

Opublikowano

Nic innego mnie tak nie denerwuje jak he bo :)
Smutne jak w late samą falą zabija cały team xD
Co prawda duzo mage carry tak robi, ale z jego
ulta nie trafić to trzeba mieć klapki na oczach.

xSzfbPQ.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...