Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wczytywanie stron

SprNtxPomPa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do was pytanko ludziska ponieważ mam problem a nie wiem czego to się tyczy .

Odpalam np yt i mam tam te wszystkie piosenki które zazwyczaj słucham albo mpc odpalam 

i po prostu się bardzo długo wczytuje strona to jest wina raczej ramu czy internetu ?

Opublikowano

­Powiem Ci szczerze, że nie jesteś sam. Od wakacji, nie ważne czy u mnie w domu, czy u babci, czy w szkole podczas przygotowywania komputerów na nowy rok szkolny, zawsze coś trzeba pobrać, zainstalować, sprawdzić etc. Strony ładują się dużo dłużej niż wcześniej. To samo z pobieraniem.

/Co bym warna od niebywale doświadczonej moderatorki "Upss" nie dostał, za to, że biorę udział w dyskusji nie odpowiadając na pytania, to powiem Ci tak, że ram to tylko pamięć ulotna, aktualna. Musisz mieć jej strasznie mało, by odczuwać to poprzez ładowanie strony, że brakuje. Polecam sprawdzić szybkość internetu, polecam speed test, sprawdzić z umową podpisaną i jeśli rzeczywiście jest wolniejszy niż miałem i niż jest na papierku, to reklamacja do usługodawcy.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...