Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o WWW

Anonime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na duży sklep to sobie VPSa jakiegoś kup.

I może od razu statek kosmiczny?

Nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia...

A wracając do tematu:

Jeśli ma to być jakiś duży sklep to również polecę ovh tak jak moi poprzednicy, natomiast jeśli jest to coś mniejszego np. sklep z itemami na twój serwer gry to wystarczy proserwer.pl

Z góry odradzam wszelkie darmowe hostingi :P

Opublikowano

I może od razu statek kosmiczny?

Nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia...

A wracając do tematu:

Jeśli ma to być jakiś duży sklep to również polecę ovh tak jak moi poprzednicy, natomiast jeśli jest to coś mniejszego np. sklep z itemami na twój serwer gry to wystarczy proserwer.pl

Z góry odradzam wszelkie darmowe hostingi :P

Statek kosmiczny może nie, ale pod duży sklep VPS będzie lepszym rozwiązaniem niż hosting. Poza tym czy OVH nie ma tak czasem w ofercie również VPS? No chyba, że wolisz płacić tyle samo za hosting, który jest współdzielony i posiada limity niż kupić sobie VPSa za przybliżoną cenę.

7891614428580671076560.png

Opublikowano

Statek kosmiczny może nie, ale pod duży sklep VPS będzie lepszym rozwiązaniem niż hosting. Poza tym czy OVH nie ma tak czasem w ofercie również VPS? No chyba, że wolisz płacić tyle samo za hosting, który jest współdzielony i posiada limity niż kupić sobie VPSa za przybliżoną cenę.

Zarówno wole kupić sobie vps i doczepić do tego swoja płatność niż hosting który pobiera dany % zarobków.

Ja znam się na tym i już pracuje przy tym +3 lata ale porostu pytam się jaki byście wybrali hosting do takiego sklepu żebym nie musiał wydawać tak zwane w ciemno.

Opublikowano

Zarówno wole kupić sobie vps i doczepić do tego swoja płatność niż hosting który pobiera dany % zarobków.

Ja znam się na tym i już pracuje przy tym +3 lata ale porostu pytam się jaki byście wybrali hosting do takiego sklepu żebym nie musiał wydawać tak zwane w ciemno.

No chyba nie bardzo się znasz skoro piszesz bzdury typu hosting = pobieranie % zarobków.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

No chyba nie bardzo się znasz skoro piszesz bzdury typu hosting = pobieranie % zarobków.

Ja mowie prawdę znam pewne hostingi które biorą % zarobków które zarobiłeś przez np. miesiąc wiec wiesz.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAnonime

Nikt Ci nie zarzuca, że kłamiesz - nie wątpię, że są usługodawcy, którzy udostępniają Ci gotowe rozwiązania w zamian za prowizję, ale nie jest to cecha hostingu sama w sobie. Równie dobrze możesz poskładać wszystko sam.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...