Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer wybrać, Invoria czy Vesteris?

CharminGxMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bardzo wielki dylemat nad serwerami, który wybrać. Na moim oku Vesteris.pl oraz Invoria.pl.. Na którym serwerze przyjemniej się gra, do Invoria mam jakąś lepszą smykałkę, ponieważ tam pvp, wojny, a na vesteris z racji iż to med/hard tego brakuje, jak myślicie? :) 

x

Opublikowano

Vesteris - hard,

Invoria - easy,

W sumie oba serwery określają się jako Medium, ale vesteris stawia bardziej na rozgrywkę na normalnym przedziale lvlowym (1-99, poten 115), a na invorii prawdziwa gra zaczyna się po 100 lvl.

Mi się serwery typu Invoria już znudziły więc polecam Vesteris.

who cares?

Opublikowano

­Polecam Vesteris, dlatego że na Invori żeby coś osiągnąć trzeba robić po 100 razy 1 dung, rozbić 1k metinów i 100 bosów żeby starać się o eq +7/8 jeszcze będzie ci palić.

Na vesteris'ie o wiele przyjemniej mi się grało, ponieważ rozgrywka nawet na lvl'u 30/40 jest ciekawa, a na invori życie zaczyna się dopiero po 100 lvlu :p.

fs4Hqh.gif

Opublikowano

Grałem na poprzednich wersjach invorii i mogę powiedzieć, że to jest typowy dla niektórych monotonny easy ogólnie mi invoria się podoba ale zależy od gustu.

Na vesteris nie grałem więc nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...