Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Reventia.pl - prezentacja loga/forum.

HarveyDent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witaj Graczu!

Jeżeli już tutaj tafiłes to pozostań na dłużej! Zespół Reventia.pl chciałby przedstawić Ci owoc swojej długiej i wyczerpującej pracy - prywatny projekt serwera Metin2!

W odróżnieniu od licznych tytułów na rynku tejże produkcji, projekt ten powstał dla gracza; z myślą o graczu; i we współpracy z graczem. Jego tworzeniu przyświecał tylko jeden cel - zrobić porządny serwer, który utrzyma się wiele lat.

Ten temat pozwoli Ci poznać główne informacje o Reventii. Postaramy się systematycznie dodawać nowe publikacje, w których prezentować będziemy małą część serwera. Seria tych wstawek skupi się głównie na przedstawieniu projektu "od środka", byś mógł dostrzec niezauważalne detale, nadające piękna.

Już niedługo pojawią się pierwsze konkursy na serwerowym Fanpage'u 
KLIK, do udziału, w którym zapraszamy! Nie zapomnij także odwiedzić głównego miejsca wymiany informacji między administratorami, a graczem - forum KLIK Tutaj możesz śmiało skaładać swoje propozycje i sugestię, a my za każdy pomysł postaramy się ciebie wynagrodzić!

SSFORUMELO.png

Administracja Reventia.pl

Logo wykonane przez L&A.

Opublikowano

Forum takie pi razy drzwi trochę jak invori wygląda.

A logo kupa straszna.

Idź do okulisty ziomek. 

Forum invorii raz, że na IPS 4.0 a dwa, że styl całkiem inny. Podobny może być bo robiony przez tą samą "firmę" jeśli można to tak nazwać. :)

skin forum serwera sheila.pl i jeszcze paru , więc nic nowego..

Kilku innych? Z tego co wiem to Darek (Kelvera) nikomu go nie sprzedawał/udostępniał. :) 

Opublikowano

Chyba najgorsze logo jakie widziałem w wykonaniu L&A.

Co do forum zalatuje mi Invorią, więc nic specjalnego.

Opublikowano

Idź do okulisty ziomek. 

Forum invorii raz, że na IPS 4.0 a dwa, że styl całkiem inny. Podobny może być bo robiony przez tą samą "firmę" jeśli można to tak nazwać. :)

Kilku innych? Z tego co wiem to Darek (Kelvera) nikomu go nie sprzedawał/udostępniał. :)

Przecież forum reventii też jest na 4 :v

Ogólnie to na komórce się trochę rozjeżdża, ale tak to git.

A logo takie sobie.

tenor.gif

Opublikowano

Przecież forum reventii też jest na 4 :v

Ogólnie to na komórce się trochę rozjeżdża, ale tak to git.

A logo takie sobie.

Nie, jest na 3.4.x - chyba wiem lepiej bo sam je robiłem.  ^^

Opublikowano

Nie, jest na 3.4.x - chyba wiem lepiej bo sam je robiłem.  ^^

No to jest podobne do 4 :v Z zewnątrz wygląda trochę jak 4, dokładniej nie patrzyłem ;p

tenor.gif

Opublikowano

Nie podoba mi się to "światło", zbyt ścięte, ale kolory ładne. Co do forum, jakbym widziała Invorię, takie sobie  ._. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...