Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszą w lol'u.

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zacznę od tego, że nie wiedziałem w którym dziale zapisać swój problem i prośbę o pomoc, gram w lol'a i głównie w nim mam problem więc zapytam tutaj.

Zakupiłem niedawno mysz bloody V8M i po podłączeniu jej do komputera jej ustawienia bardzo przypadły mi do gustu, a dokładniej do gustu w lolu, mysz na pulpicie śmigała wolno za to w o lol'u na prędkości ustawionej w grze 100, była boska, jako iż jestem ADC mysz ma dla mnie duże znaczenie.

Wczoraj wieczorem postanowiłem pobrać program z ustawieniami do myszki, bo oglądałem jej recenzje na YT i spodobały mi się niektóre jej opcje. Niestety po zainstalowaniu programu, program nałożył na mysz zupełnie inne ustawienia których sam nie chciałem i których sami nie ustawiałem, zacząłem grzebać później w czułości itp, w różnych zakładkach ale każde inne ustawienie nie podobało mi się w żadnym stopniu.. Uznałem, że popsuła mi się w jakiś sposób myszka.. Usunąłem program lecz to nic nie dało, najprawdopodobniej mysz zapisała ustawienia w sobie, również cofałem czas w komputerze ale prócz tego, że nie mam pobranego pliku instlacyjnego również nic to nie dało.

Jeśli ktoś wie, zna się, proszę o pomoc co zrobić a mianowicie jak wrócić do ustawień fabrycznych ! Lub jak ją konfigurować pod siebie ...

Dodam, że mysz chodzi albo za szybko albo za wolno, nie dochodzi do minionów albo nie obraca o tyle kamere o ile chcę, lub przeskakuje za daleko minionów..

Pozdrawiam. 

Problem z ostatniej chwili.. nie działa mi MB1 tylko w lol'u, nie nie grzebałem nic nie przestawiałem, nie działa.. Moge stawiać jedynie wardy myszką ale nic więcej nie mogę robić... 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...