Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW- pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nigdy nie grałem w wowa i mam zamiar kupić battlechest z 4 dodatkami. Moje pytanie brzmi czy warto? Czy w grze jest jeszcze dużo grających na niskich lvl, czy jest już wymarła? Czy ostatni dodatek dużo zmienia w grze? Czy bez niego można również normalnie grać na poziomie? Ile kosztuje przedłużenie abonamentu po upływie tych 30 dni zawartch w battlechest? Jakie klasy/rasy będą najlepsze do grania w duecie?

Grałem w wersję trial gdzie zainstalowane są wszystkie dodatki... czy jeżeli kupię grę bez warlords of draenor to będzie to wyglądać tak samo, czy będzie różniła się grafiką itd. bo grałem na serwerze prywatnym w podstawową wersję chyba tylko z jednym dodatkiem i gra różniła się kolosalnie od tego co zobaczyłem na globalu.

Opublikowano

Warto kupić BC daje Ci miesiac gry i mozliwosc rozwoju postaci do 90 lv.

Jest duzo osob levelujacych nowe postacie, nie ma problemu z znalezieniem grupy na low lv insty.

Jak kazdy dodatek - zmienia duzo - masz dodatkowe 10 lv, nowa mape, nowe lore, nowe mozliwosci, raidy, gear... Po prostu kontynuacja gry.

Mozna grac bez ostatniego dodatku, ale raczej szybko by Ci sie to znudzilo, bo na 90 lv mozesz praktycznie tylko farmic, zbierac sobie jakies pety/mounty... Omija Cie end-gamowa rozgrywka na ktorej w sumie wow sie opiera, nie bedziesz mogl raidowac, nie wbijesz 100. Przez co bedzie wydawalo Ci sie ze gra jest nudna i martwa, bo w podstawowych miastach nie bedzie zbyt duzo ludzi, bo wszsyscy siedze w Ashran [ lokacja 90+ ]. 

Co do wygladu gry to jest tak ze masz np mapy z Vanilli i ona no wygladaja staro, ale jak odwiedzasz mapy z kolejnych dodatkow to grafika jest coraz lepsza... Dla wszystkich wszystkie mapy wygladaja tak samo, nie ma czegos takiego ze jesli ja mam Woda to moj Orgrimmar jest ładnijszy od Twojego, po prostu wyglada caly czas tak samo, ale różni się jakością od miast z WoD'a.

o/

3KIpGJ1.gif