Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Skiny CS:GO

Timcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy : Skiny

Metoda kontaktu : GG 50427581 | Steam : http://steamcommunity.com/id/timcio/| PW Forum

Opis rzeczy : Skupuje skiny cs:go, pisze tutaj ponieważ lubie otwierać mskrzynki, a za każdym razem gdzie doładuje steama blokują mi rynek i nie mogę ich kupić na nim. Za skiny płacę do 150/200% wartości zależy od skina oraz look'u. Na allegro również nie mogę kupić ponieważ mieszkam w UK a na allegro nie ma dodanych kart płatniczych czy paypal'a.

Oczekiwana/oferowana cena : 150/200% Wartości skinów

Zdjęcia/inne informacje : Skiny kupuje na moich zasadach, Skin > PLN > Skin > PLN.

Skupuje wszystkie skiny nie patrzę tylko na wartość pieniężną a wygląd skina.

Pozdrawiam i zapraszam do handlu.

Opublikowano

Tak dokladnie jak piszesz. Pewnie jestes malolat i nie mozesz doladowywac portfela przez karte wiec nie wiesz jak jest. Chcesz dodam screeny na ile rynek zablokowany ;) chcesz zagrozic rob to normalnie a nie byle gowno piszesz nie znajac czlowieka. Pozdrawiam

Opublikowano

To może jeszcze napisz dlaczego nie polecasz? Napisaliśmy wyrażnie i każdy wie dlaczego nie można korzystać z Allegro zza granicy. Nie chciałeś sprzedać uszanowaliśmy to i napisaliśmy 'żegnam' Po czym Ty chyba tego nie przyjąłeś do Siebie i zacząłeś Nas straszyć MPC. Nie dla psa kiełbasa :)

Chcesz zaszkodzić to z dowodami. Nikogo nie oszukaliśmy więc nie czujemy się winni

Opublikowano

150/200% wartości xdxd

czemu on jeszcze bana nie dostał, czyżby mpc wspierało scammerów?

semi-advanced penetration tester / c# ; php ; python programmer / wireless cracking / money-earner 

Opublikowano

To może jeszcze napisz dlaczego nie polecasz? Napisaliśmy wyrażnie i każdy wie dlaczego nie można korzystać z Allegro zza granicy. Nie chciałeś sprzedać uszanowaliśmy to i napisaliśmy 'żegnam' Po czym Ty chyba tego nie przyjąłeś do Siebie i zacząłeś Nas straszyć MPC. Nie dla psa kiełbasa :)

Chcesz zaszkodzić to z dowodami. Nikogo nie oszukaliśmy więc nie czujemy się winni

Ja przecież dałem całą rozmowę każdy może przeczytać i wysunąć odpowiednie wnioski. A na allegro można kupować  z zagranicy ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...