Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrzuciłem na youtube opening z anime i go zablokowali..

AirmanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wczoraj wrzuciłem na YouTube 14 opening Naruto Shippuuden. Dodam, że trochę zmieniłem tempo filmiku, dodałem parę efektów, zmieniłem kolorystykę, i dodałem polskie napisy. Ale to nie wystarczyło, żeby Tokyo TV go nie zablokowało. Znowu zablokowali mój kolejny filmik z anime, a ja już kompletnie nie ogarniam co mam robić. Moje niektóre filmiki z anime są blokowane, a niektóre nie. Może mi ktoś wytłumaczyć, co muszę zrobić, aby móc wrzucać normalnie filmiki z anime na YouTube? Z góry dzięki.

Opublikowano

Załatwić sobie partnerstwo, które by je chroniło. Nic innego nie możesz zrobić.

Ew. ingerując w wideo, możesz dodawać jakieś pasy po bokach, żeby właściwy filmik był mniejszy. Widziałem parę razy taki trick właśnie przy nagraniach z animu, ale nie jestem pewien, czy to coś da. Warto spróbować.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

No ale inne osoby wrzucają różne openingi i amv bez żadnych specjalnych efektów i ich filmy nie są blokowane a moje są. Dlaczego tak sie dzieje? .. a to partnerstwo to jakieś płatne jest?

Opublikowano

Partnerstwo nie broni Cie przed blokowaniem filmow, co ty k***a gadasz.

To wszystko zalezy od uzycia licencji pod filmem i zmienienia paru rzeczy, np zasloniecie loga tvtokyo.

Opublikowano

A w moim filmiku nawet nie było loga TV Tokyo :) Ej no ale mi wytłumaczcie, czemu np ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=iVj8RqJwhAInie został zablokowany.

Może to kwestia szczęscia.

W każdym razie jak wrzucisz coś, do czego nie masz praw to licz się z tym, że mogą ci to usunąć. Qgard sobie radzi w ten sposób:

może też spróbuj

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Ahaaa pamiętam że widziałem ten sposób w niektórych openingach właśnie :) będę próbował podobnie kombinować, dzięki za odpowiedź :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...