Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Riven

noribk543

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie obie te skórki są ładne, ale arcade riven zmienia dużo więcej w grze (Efekty dźwiękowe, inny wygląd umiejętności, recall)

giphy.gif

Opublikowano

­Ja nie przepadam jakoś za króliczkiem, wiec zdecydowanie arcade. Bardzo ładny skin, fajne dźwięki, efekty, etc. :) No i splashart też całkiem fajnie się prezentuje.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Championship > Króliczek > Dragonblade > Arcade > Redeemed > Crimson Elite. W takim wypadku królik bo fajne szpilki i tyłek, który może konkurować z Irelią.

Opublikowano

Oczywiście, że króliczek sam posiadałem i byłem z niego zadowolony jeden z najlepszych skinów w lidze. Super animacje i art, coś mi się zdaję, że będzie jakoś przecena teraz na ten skin.

Opublikowano

Według mnie to­ riven króliczek jest fajniejszym skinem. Na prawdę bardzo fajnie wygląda i jeden z najlepszych. Kupuj śmiało :)

Opublikowano

W Arcade podobają mi się dźwięki oraz kolory ubioru Riven. Jeżeli zależy Ci na zmienionej animacji, to wybierz tego skina. W króliczku podoba mi się słodki ogonek i uszy + ładny splash  :pls:

Opublikowano

­Mnie jakoś nie przekonuje Arcade. Brzydkie kolory, traci na kobiecości. :D 

Króliczek jest ładnie ubrana, ma miecz-marchewkę i fajny tyłek na splashu.

c:

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wybierz Riven Arcade, jest o wiele ciekawszym skinem od króliczka gdyż zmienia rzeczy na ładniejsze od drugiego skina.

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...