Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ssy

kaczmar2607

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otoz gram na serwerze cs-saw.pl

i mam taki problem iz poprstu niemam ssow, ktore zrobie komus nigdy nie mialem z tym problemu poniewaz zawsze jak admin mi robil ssy to mialem w folderze cstrike, a jak komus robie ssy to niema a banuje przez amxbans wstaw ssy na cs-saw.pl. mam NS i steama ale gram na NS wiec, pewnie napiszecie zebym sprobowal reinsta csa lub dac ssy na steamie komus ale to tez nic nie daje przeszukalem kazdy folder w csie i w wyszukwiarce nie znajduje ssow, rowniez probowalem odszukac ssow przez menadzer zadan przez %appdat% czy jakos tak ;p rowniez probowalem zmienic zapis csa w wlasciowsciach o pilkach do odczytu i zapisywania itp ale nic a juz nic innego na necie nie widze jak moze mi pomoc znalesc

Opublikowano

Jak non steam to są w:C:\Program Filesx86\folder w którym jest główny folder gry\Vgry\Valve\cstrike

Jak steam to są w:C:\folder w którym zainstalowałeś steam:Steam\steamapps\NAZWA UŻYTKOWNIKA\counter-strike\cstrike_polish

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

masz mnie za glaba?? nie gram w csa pierwszy dzien mowie ze nie ma nigdzie nawet na steamie jak ssy robie ani na ns , ukrytych ssow tez niema i zmiana csa w wlasciowsciach tez nie pomaga

Opublikowano

To jest jedno tylko rozwiązanie. Cheatowałeś na steamie. ^_^

VEJKBri.gif

I'm doing what he wants because I can!

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

NIE PRZEBACZAM! - NIE ZAPOMINAM!

Opublikowano

aha czyli nikt nie pomoze...a odpowiedzi typu dostales bana na steam "wsadz sobie takie gadanie" nie znasz to nie pisz, co gdzies przeczytales" bo co ma robienie ssow komus do bana na steamie?? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...