Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] za 750 RP

Modryyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym się zastanawiał na Twoim miejscu nad Irelią z Zakonu Lotosu. Ma bardzo ładny splash art, wygląda bardzo przyzwoicie in game jak na swoją cenę.

giphy.gif

Opublikowano

Ja bym się zastanawiał na Twoim miejscu nad Irelią z Zakonu Lotosu. Ma bardzo ładny splash art, wygląda bardzo przyzwoicie in game jak na swoją cenę.

Jeszcze zastanawiam się nad tymi : licealista ekko , gragas wieśniak, irelia z zakonu lotosu, podstępna LB, Dostojna LB,Wytworna VI, karmazynowa Riven. Z tych skinów wybrałbyś nadal Irelię?

jifdyv.jpg

Opublikowano

Jeszcze zastanawiam się nad tymi : licealista ekko , gragas wieśniak, irelia z zakonu lotosu, podstępna LB, Dostojna LB,Wytworna VI, karmazynowa Riven. Z tych skinów wybrałbyś nadal Irelię?

Ja bym w dalszym ciągu  była za tym skinem do Ireli, ponieważ ma ładny splash i wygląd postaci w grze, Frostblade i Aviator Irelia również dobrze prezentują się. 

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/store/sales/terminarz-pazdziernikowych-wyprzedazy

Możesz wstrzymać się i poczekać na np.  Ahri Gwiazda Popu (wiem, że nie masz postaci), Króliczek Riven, Dino Gnar, Księżycowa Bogini Diana, Karma z Zakonu Lotosu (również nie posiadasz postaci), Mecha Kha'Zix - te jeszcze są ładne skórki, które mają być na wyprzedaży według listy, którą podałam w odnośniku :) 

Opublikowano

Ja tam polecam, kup skina do postaci, którą często grywasz i masz wymaxowane na niej punkty masterii bohatera. Nie polecam kupować bez głębszej refleksji, kupiłem nefrytową małpę i się kurzy. Ale z tych Twoich to ja bym na Twoim miejscu wziął do Sivir (Bandytka Sivir).

Opublikowano

Ja tam polecam, kup skina do postaci, którą często grywasz i masz wymaxowane na niej punkty masterii bohatera. Nie polecam kupować bez głębszej refleksji, kupiłem nefrytową małpę i się kurzy. Ale z tych Twoich to ja bym na Twoim miejscu wziął do Sivir (Bandytka Sivir).

Mam Spectacular Sivir (Cudowna Sivir)

jifdyv.jpg

Opublikowano

Mam Spectacular Sivir (Cudowna Sivir)

To w takim razie napisz mi, czym aktualnie grywasz oraz poziom masterii.

Opublikowano

­

Z tych co wymieniłeś zdecydowanie irelia z zakonu lotosu. Cudowny splash art, świetnie wygląda w grze. Sama chciałabym mieć ten skin. :)

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...