Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się czuliście jak spadliście z globala ?

Heqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :D dziś spadlem z globala pare min temu xD w szczytowej formie jestem, jestem przygotowany do gry bardzo, no ale tak przygotowany, że ponioslem porażkę i global spadł XDDD Czuję się jak szmata :D mam ochotę się poddać, ale walczę! never giv up :D Wy jak się czuliście jak spadliście z globala ? xD 

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

­A co daje ta ranga? Nic nie daje tylko wygląd i jakiś poziom gry, chyba ranga nie gra tylko Ty. Ja się czułem dobrze po spadnięciu z globala.

Opublikowano

Ja gram dla Siebie xD Ale i tak mam ciągle LE/supreme.

VEJKBri.gif

I'm doing what he wants because I can!

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

NIE PRZEBACZAM! - NIE ZAPOMINAM!

Opublikowano

Jak się czułem po spadku z globala ? Spadłem w tym samym dniu co go wbiłem i po 3 winach znowu go miałem, ranga jak ranga.

@RADTOR wgl jak sprawa na Esea z pingiem ? sa tam serwery europejskie czy ameryka tylko ?

Opublikowano

Jak się czułem po spadku z globala ? Spadłem w tym samym dniu co go wbiłem i po 3 winach znowu go miałem, ranga jak ranga.

@RADTOR wgl jak sprawa na Esea z pingiem ? sa tam serwery europejskie czy ameryka tylko ?

Głównie serwery Francuzko-Angielskie :)

graphic.png
Opublikowano

Serwerów jest bardzo dużo w EU. Pingi o wiele lepsze niż na mm mam.

Ja na mmach mam 70-80, a na faceitach 70-90 i tylko że faceit i te ich serwery to masakra jakaś teraz.

Opublikowano

Ja na mmach mam 70-80, a na faceitach 70-90 i tylko że faceit i te ich serwery to masakra jakaś teraz.

Jak jest darmowy to wiadomo. Ja tez na faceitach mam lagi. Ale nikt nie mówił tutaj o faceitach tylko o Esei. To dwie różne rzeczy. Ja tez na mmach mam ok. 75, a na Esei ok. 50.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Kto tu miał globala po pierwsze, większość to goldy :v

@topic

Jeśli ktoś gra mixy na poważnie to beka :)

Osobiście raz spadłem bo trolowalem, ale obecny poziom globala to g****o wiec tam we 2 idzie ugrać mecz. Jak spadłem to się śmiałem bo wiem, że teraz global wchodzi po 2 meczach a nie po 9-10 jak kiedyś.

Co do ESEI to ja man pingi zazwyczaj 30-50 aczkolwiek raz na jakiś długi czas trafi się serwer amerykański.

Opublikowano

Kto tu miał globala po pierwsze, większość to goldy :v

@topic

Jeśli ktoś gra mixy na poważnie to beka :)

Osobiście raz spadłem bo trolowalem, ale obecny poziom globala to g****o wiec tam we 2 idzie ugrać mecz. Jak spadłem to się śmiałem bo wiem, że teraz global wchodzi po 2 meczach a nie po 9-10 jak kiedyś.

Co do ESEI to ja man pingi zazwyczaj 30-50 aczkolwiek raz na jakiś długi czas trafi się serwer amerykański.

Nie trafi Ci się serwer amerykański, bo pingi bylyby za duże niż te ustawione w launcherze. Także nie wiesz o czym mówisz, a to ze grasz matchmakingi tylko to potwierdza.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie trafi Ci się serwer amerykański, bo pingi bylyby za duże niż te ustawione w launcherze. Także nie wiesz o czym mówisz, a to ze grasz matchmakingi tylko to potwierdza.

Gram Matchmakingi  ,  OK . Skoro nie wiem co mówie to bardzo dobrze. Tylko mixy tylko bo trzeba z kałaszka wyjść . 

Wcale mi się nie trafi. Mogę Ci ss wysłać jak mi się trafi za jakiś czas. Zamknij twarz ,jeśli mnie nie znasz i nie wiesz jak działa ESEA.

Ale wiadomo ziomuś wiesz lepiej wszystko, nie mam zamiaru się z Tobą kłócić bo widać jak bardzo dobrze obeznany jesteś w CS i we wszystkich ligach . Pozdro.

@topic

Faceit jest darmową ligą więc sie nie dziw ,że są takie serwery. Jak kupisz premium ,to może i lepiej będzie chociaż w moim przypadku serwery trafiały się zawsze 70 pingu +

Opublikowano

J**** mmy, faceity 9lvl Master League i tam większe poziomy niż globus ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...