Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeklejanie budynku wraz z respem mobów.

Gość brambor20189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam mały problem, próbuje mceditem wkleić na swoją mapę wodną świątynie gdyż mapa jest 1.6 a nie zamierzam jej zmieniać, świątynia się wkleja jest tylko jeden mały problem, otóż spawn mobów koło jak i w świątyni nie występuje, szukałem sposóbów by to zrobić by spawny mapy zostały zachowane jednak to nie zdaje egzaminu, wklejanie worldeditem nie daje skutków więc to też odpada. Każdy sposób z serwerem zawiódł, jednak jeżeli komuś chodzi po głowię jakiś pomysł to chętnie go wysłucham.

Opublikowano

jeśli to dalej działą to

1. postaw normalny spawner ( ten ze świnią )

2. kliknij jajkiem stwora którego chcesz umieścić w spawnerze na spawner 

- jeśli to dalej działa spawner powinien zamienić swój typ...

Opublikowano

Wiesz to nie jest mapa creative tylko survival na której gram, mapę za dużą wygenerowałem i przez to nie mogłem znaleźć świątyni jednak wczoraj okazało się że koło morza które wygenerowałem na 1.6.4 ominąłem parę chunków i na moje szczęście wygenerowała się tam świątynia z działającym respem mobów, temat można już zamknąć.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...