Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvaneS

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co robić metina w mc jak można postawić serwer metina !

Jak dla mnie serwer dno totalne przenoszenie gry do gry pfff 

P.S  Co do VoxTera to jego serwery metina to niewypały były,  pewnie dlatego robi serwery mc :)

A i fajna strona podwalona z Elitepvpers #żałosne :)

MQaM4O1.png

Opublikowano

Po co robić metina w mc jak można postawić serwer metina !

Jak dla mnie serwer dno totalne przenoszenie gry do gry pfff 

P.S  Co do VoxTera to jego serwery metina to niewypały były,  pewnie dlatego robi serwery mc :)

A i fajna strona podwalona z Elitepvpers #żałosne :)

Metek tez bedzie wiec nie plakusiaj, jak masz plakac bo tobie nic nie wychodzi w zyciu to gdzie indziej ;)

Opublikowano

Grafika Mrr <3 

Polecam serwer , nie grałem jeszcze na serwerze na którym by się losowało z skrzynek jak w cs'ie ;) Ciekawy jestem jak to wyszło.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Podobają mi się również expowiska jak i dunegony , czy na każdym znajduje się boss ? 
  • Ile skili ma postać ?
  • Jakie są postacie ? 
  • Ile się wbija max lvl ? Czy w sklepie będą pierscienie expa ? albo vip ? 
  • Troche dużo tych slotów , jak z reklamą ? u kogo ona będzie ? 
  • Na jakiej zasadzie działa system zielarstwa ? 
  • Jak wygląda pvp ? klasy zbalansowane ? polecam dodać coś ala "3,2,1 GO !" 
  • Można wystawić swój sklepik ? jest mapa handlowa ? 
  • Jak z biologiem i ślubami tak jak w metin2 ? 
  • Jak wyglądają Questy ? może ss'y przedstawiający ?

Serdecznie pozdrawiam i polecam :) 

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Grafika Mrr <3 

Polecam serwer , nie grałem jeszcze na serwerze na którym by się losowało z skrzynek jak w cs'ie ;) Ciekawy jestem jak to wyszło.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Podobają mi się również expowiska jak i dunegony , czy na każdym znajduje się boss ? 
  • Ile skili ma postać ?
  • Jakie są postacie ? 
  • Ile się wbija max lvl ? Czy w sklepie będą pierscienie expa ? albo vip ? 
  • Troche dużo tych slotów , jak z reklamą ? u kogo ona będzie ? 
  • Na jakiej zasadzie działa system zielarstwa ? 
  • Jak wygląda pvp ? klasy zbalansowane ? polecam dodać coś ala "3,2,1 GO !" 
  • Można wystawić swój sklepik ? jest mapa handlowa ? 
  • Jak z biologiem i ślubami tak jak w metin2 ? 
  • Jak wyglądają Questy ? może ss'y przedstawiający ?

Serdecznie pozdrawiam i polecam :) 

1. na kazdym dungeonie jest boss.

2. 3 pasywne

3. woj, ninja, szaman

4. pare dni, beda

5. u kilku yt :D

6.Na mapach sa kwiatki po kliknieciu na niego masz 50% szans ze go podniesiesz. Za wykonianie misji fajne nagrody :D

7.Sa w miare zbalansowane

8. jak na razie nie ma mapy handlowej jak i sklepikow

9. Biolog dziala dziala idento jak w metinie wiec co tu sie rozpisywac D:

10. Jak moga wygladac questy .. wejdziesz zobaczysz ;d

Opublikowano

Życzę Wam powodzenia bo z obserwacji sceny serwerów minecraft żaden taki projekt nie przetrwał, wszystkie bardzo szybko padały ze względu na monotonie. Jedyne co mi się nie podoba to fakt, że nazwy klas są skopiowane z metina, podobnie jak jak Biolog, skoro tworzycie taki serwer mogliście również chwilę poświęcić na ten element. W prezentacji pokazaliście system mieczy i dopisaliście, że łuki mają podobne bonusy, a co z szamanami? Też walczą mieczami? Czy bronie są klasowe czy po prostu bijemy czym chcemy? Sam system skrzynek jak w cs:go jest już oklepany jednak w tym przypadku będzie on pasował do serwera. Na starcie serwera pewnie zawitam bo chce zobaczyć jak to się będzie prezentować.

Opublikowano

Życzę Wam powodzenia bo z obserwacji sceny serwerów minecraft żaden taki projekt nie przetrwał, wszystkie bardzo szybko padały ze względu na monotonie. Jedyne co mi się nie podoba to fakt, że nazwy klas są skopiowane z metina, podobnie jak jak Biolog, skoro tworzycie taki serwer mogliście również chwilę poświęcić na ten element. W prezentacji pokazaliście system mieczy i dopisaliście, że łuki mają podobne bonusy, a co z szamanami? Też walczą mieczami? Czy bronie są klasowe czy po prostu bijemy czym chcemy? Sam system skrzynek jak w cs:go jest już oklepany jednak w tym przypadku będzie on pasował do serwera. Na starcie serwera pewnie zawitam bo chce zobaczyć jak to się będzie prezentować.

Bijemy czym chcemy :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...