Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Konto nulled

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nulled... co za strona :D Nie mogę tam zrobić konta na każde nowe dostaję insta bana. Stąd moje pytanie, da się to jakość obejść ? np 1 konto dwoch graczy ? albo czy ktoś z forumowiczów móglby mi takie konto zrobić? Jestem w stanie się odwdzięczyć. (pw jak cos)

Opublikowano

radź sobie sam, mi nikt nic nie robił. Idź do kumpla i tam załóż konto i nabij sobie repki, inne ip itp. Proxy u mnie nie działa Cyberghost tez ;p

to samo u mnie.

wkurw irytuje mnie fakt, że już nie ma szans pograć na cracku na swoim kompie.

Opublikowano

to samo u mnie.

wkurw irytuje mnie fakt, że już nie ma szans pograć na cracku na swoim kompie.

Wszystko się da.

@topic: ctrl+shift+delete - zaznaczasz wszystko - zmieniasz IP - zakładasz nowe konto - profit

I nie mów, że "nie działa, nadal mam bana", bo ja tak robiłem z piętnaście razy i nic.

Jeżeli nadal Ciebie banują to znaczy, że źle to zrobiłeś.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Nulled... co za strona :D Nie mogę tam zrobić konta na każde nowe dostaję insta bana. Stąd moje pytanie, da się to jakość obejść ? np 1 konto dwoch graczy ? albo czy ktoś z forumowiczów móglby mi takie konto zrobić? Jestem w stanie się odwdzięczyć. (pw jak cos)

Nikt ci acc nie zrobi, bo ban :) radz sobie sam...., a jak nie potrafisz najprostrzejszych rzeczy zrobić to masz problem ;x

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...