Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Program przestał działać

donnielight89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, wczoraj zakupilem gsobie gre fife 16 dlugo na nia czekalem nie ukrywam, niestety moja radosc nie trwala dlugo, poniewaz po zainstalowaniu uruchamiam gre zaznaczam opcje graj i wyskakuje mi komunikat program fifa 16 przestal dzialac, od samego rana czytam przeinstalowalem gre nic nie pomoglo zaktualizowalem sterowniki oraz net.framework nic prosze pomozcie mi, dodam ze mialem fife 15 i w pewnym momencie gra dziala dobrze i gralem w nia dlugo i po pewnym czasie to mi sie pojawilo jednak dalem sobie spokoj z naprawa bo troche mi sie gra znudzila i niemialem czasu na nia ale nie mialem pojecia ze w nowej grze 16 to mi sie pojawi. Blagam o pomoc prosze:
 uzywam windows 7
moje paramettry;
intel core i7 4702MQ 2.20Ghz
Geforce gt740m
ram 4gb
system 64 bit
Bardzo prosze o wyrozumialosc i pomoc

Opublikowano

­Moje dokumenty - FIFA 16 - otwórz za pomocą notatnika fifasetup - usuń całą zawartość  i wklej:

ASPECTRATIO = 1.778
CONTROLLER_DEFAULT = 0
DISABLE_WINDAERO = 0
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 4
RENDERINGQUALITY = 3
RESOLUTIONHEIGHT = Twoja maksymalna wysokość ekranu w pixelach
RESOLUTIONWIDTH = Twoja maksymalna szerokość ekranu w pixelach
SCREEN_SLEEP = 0
VOICECHAT = 0
WAITFORVSYNC = 0 

Po wklejeniu powyższej zawartości zapisz plik.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wejdź w C:\Users\xxx i sprawdź nazwę użytkownika. Nie może mieć ona polskich znaków bodajże (przynajmniej tak mi się zdaje). Załóż nowe konto na komputerze bez polskich znaków. Czy system jest 64 bitowy? Jaką masz kartę graficzną?

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Wejdź w C:\Users\xxx i sprawdź nazwę użytkownika. Nie może mieć ona polskich znaków bodajże (przynajmniej tak mi się zdaje). Załóż nowe konto na komputerze bez polskich znaków. Czy system jest 64 bitowy? Jaką masz kartę graficzną?

A czy "1" to polski znak ? :D ja mam ten sam problem co inni mam system 64 bitowy directx11 a karta graficzna to geforce gtx 650 ti 8gb ram

Zapraszam na kanał xPanowskY !!!

https://www.youtube.com/user/CrazyYT1

Opublikowano

Jakieś rozwiązanie problem? Mam to samo.

Intel Core 2 Quad [ 4x 2.4Ghz ]

4gb ram

GeForce 9600 GT 1gb 256bit

500Gb dysk

Samsung SyncMaster T190 19"

Logitech x530 [ 5.1 ] / Creative Fatality / AKG K518 DJ

Opublikowano

ehh ja juz probowalem wszystkich sposobów, i nawet wczoraj sformatowalem komputer bo mialem moze nadzieje ze cos nie tak i co sie okazalo ze po formacie nadal to samo...nierozumiem inne gry chodza co  a fifa nie...150zl wyrzucone w bloto? :/ czy ktos moze ma jeszcze jakis pomysl

Opublikowano

ehh ja juz probowalem wszystkich sposobów, i nawet wczoraj sformatowalem komputer bo mialem moze nadzieje ze cos nie tak i co sie okazalo ze po formacie nadal to samo...nierozumiem inne gry chodza co  a fifa nie...150zl wyrzucone w bloto? :/ czy ktos moze ma jeszcze jakis pomysl

trzeba liczyc na to ze gdy fifa 16 zrobi update, bedzie dzialala ;]

Zapraszam na kanał xPanowskY !!!

https://www.youtube.com/user/CrazyYT1

Opublikowano

dodam tylko tbardziej szczegolowo opis problemu wyskakuje taki  problem:

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
  Nazwa aplikacji: fifa16.exe
  Wersja aplikacji: 1.0.0.0
  Sygnatura czasowa aplikacji: 55fc7502
  Nazwa modułu z błędem: fifa16.exe
  Wersja modułu z błędem: 1.0.0.0
  Sygnatura czasowa modułu z błędem: 55fc7502
  Kod wyjątku: c0000005
  Przesunięcie wyjątku: 0000000003a495cd
  Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1
  Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
  Dodatkowe informacje 1: 3fcc
  Dodatkowe informacje 2: 3fcc0159009d873bfa692b422d51b440
  Dodatkowe informacje 3: fb96
  Dodatkowe informacje 4: fb960ebd542c3388a2822e10e8b02d1c
czlowiek kupuj gre i mu nie dziala...probowalem wszystkiego, czy moze ktos mial podobnie i udalo mu sie z tym uporac?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi fifa działała i nagle ten problem.. pomóżcie proszę...

mam taki bład:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><session><version>2</version><sku>ea.eac.fifa.16.pc64.v2</sku><buildsignature>09bc32ba-2f49-4b66-8043-eb8d6a19e7b4.fifa.278092.pc64-vc-final;</buildsignature><sessionid>1f75c06ec379c72d5626744a</sessionid><type>boot</type></session>

Opublikowano

Spamu? Przeciez to problem dokładnie z tematu, więc gdzie tu spam? Gdize reklamuję jakąś inną grę albo jakieś inne forum? SPAM? SRSLY?

Trzeba usunąć z pliku documents/fifa16 plik buttonDataSetup.ini....

Nie cały folder... tylko ten plik.

kilkanaście godzin straconych by znaleźć sposób jak to uruchomić :(((

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

c

Spamu? Przeciez to problem dokładnie z tematu, więc gdzie tu spam? Gdize reklamuję jakąś inną grę albo jakieś inne forum? SPAM? SRSLY?

Trzeba usunąć z pliku documents/fifa16 plik buttonDataSetup.ini....

Nie cały folder... tylko ten plik.

kilkanaście godzin straconych by znaleźć sposób jak to uruchomić :(((

chwała Tobie, martwiem się już, że coś spartoliłem jak zawsze a Ty uratowałeś mi nerwy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...