Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób wydłużyć czas ładowania meczu

Liderex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalaj jakieś BFy 3 lub 4 po x10 to może Cię załaduje (o ile załaduje xD). Kiedyś właśnie kumpel miał problem z dołączeniem do gry podczas ładowania to drugi odpalił z 10 BFów. W rezultacie tak się wolno ładował że tamten wrócił, a tego od BFów jak gra wystartowała to pojawiło w 5min. - tak mu gierkę zmuliło xD

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Bambao pc nthg else mate, nie ma sposobu... najlepiej zainstaluj na wirtualnej maszynie lol'a daj słabe parametry na słabym i nie stabilnym "systemie" i tyle

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

serio nikt mu nie poda najprostszego sposobu - odpalenia torrentów? ściągasz bittorrent nastawiasz na ściąganie sage gwiezdnych wojen czy coś innego dużego i odpalasz to zanim gra się zacznie ładować(i ustaw maksymalne wykorzystanie łącza przy okazji) i w ten sposób kupujesz sobie czas na którym ci tak zależy :)

pozdrawiam

Opublikowano

Musisz mieć odpalone inne rzeczy obciążające komputer ale z tym jest różnie czasami client pomija Cię w ładowaniu jeżeli faktycznie zbyt wolno się ładujesz. Innych łączy do gry a Ciebie dopiero po paru minutach.

Opublikowano

hihi pamiętam te czasy jak ludzie na mnie czekali [512MB ram] zdążyłem herbatkę wypić xD A teraz ja się wkurwiam jak 3minuty muszę czekać ;/

Opublikowano

Włączaj i wyłączaj router.

co mu to da? inni sie polacza a on bedzie musial od nowa

zawal czyms ram/im wolniejszy hdd tym wolniej bedzie ci sie wczytywac

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...