Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mimo zakupienia gry pokazuje się komunikat o wersji próbnej

Mattian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem dzisiaj grę ''The Crew''. Zainstalowałem, na UPlay jest w moim grach, a gdy gram jest w lewym dolnym rogu napis:

Wersja 429571, a pod tym "Wersja Próbna". Jak to możliwe, że zakupiłem w Empiku grę w wersji Demo ?

Opublikowano

Miałem podobnie, lub nawet tak samo. W moim przypadku było tak, że grałem w wersje próbną (możliwość grania przez 2h bodajże), przegrałem może godzinę. Kilka dni później kupiłem grę i season pass. Wbiłem 50 poziom po paru dniach. Pewnego dnia wchodzę do gry i pisze mi wersja próbna, tak jak przed kupnem gry. Napisałem do supportu, ale nim dostałem odpowiedz to wieczorem już miałem grę z powrotem wraz z dodatkami. Myślę, że to był jakiś błąd. Przez ten czas czytałem na necie i ludzi pisali, ze Uplay usuwa z biblioteki gry które nie były zakupione typowo od nich tylko na np. allegro, ile w tym prawdy, tego Ci nie powiem.

Powodzenia :)

sygnafallen.png

"Masz Mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw..."

+

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...