Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Kocham cię"

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy tylko według mnie pisanie "Kocham cię" na facebooku to jest szczyt debilizmu? Bo co? Na facebooku możesz sobie uciec? Wytłumacz mi ktoś dlaczego tyle ludzi pisze to na fb...

chodzi mi o to, ze zamiast w realu to powiedziec to woli na fb...

Opublikowano

w sieci można napisać wszystko bez większych zobowiązać, zwrotu "kocham Cię" w internecie używa się jako podziękowania najczęściej - tak jak angielskiego odpowiednika "love" i tyle

ale rak się rozwija tutaj, trzeba będzie się za to wziąć wreszcie xp 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Szczyt debilizmu? Czy ja wiem, niech sobie piszą... nieważne czy próbują w ten sposób coś udowodnić tej drugiej osobie czy podnieść sobie punkty zajebistości u znajomych - nikomu krzywdy nie wyrządzają. Zdecydowanie bardziej idiotyczne jest denerwowanie się na widok takich postów.

Opublikowano

­Wszystko zależy od tego w jakim to kontekście, do kogo, etc.

Jeśli ktoś kogoś kocha, prawdziwą miłością, a nie taką ulotną/chwilową, to niech sobie piszą, co Ci to przeszkadza? Zresztą świata nie zmienisz, choćbyś bardzo chciał. Pewne rzeczy da sie w ludziach zmienić, ale na siłe i przy takich nerwach nic nie wyjdzie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Chodzi o wyznanie miłosne, ta?

No jak ktoś jest życiowym przegrywem i trzęsą mu się ręce, kiedy tylko rozmawia z kimś spoza strefy komfortu jak ja, to trudno, żeby był na tyle silny psychicznie, by ryzykować w realu takimi działaniami. Jeszcze by zemdlał i kłopotu narobił.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

­To nie jest szczyt debilizmu, według mnie jest to głupie z wyjątkiem kiedy jedyny kontakt z drugą osobą to fb no i nie pisze się tego zbyt często bo to świadczyłoby o tym że to nie prawda. Ludzie piszą to dla zabawy, nie piszą tego poważnie. Kolejnym wyjątkiem byłoby to gdy ktoś ma naprawdę poważne problemy z kontaktami międzyludzkimi(paniczny strach).

Opublikowano

­

@kavoweciastko chodzi mi o to, ze w realu powiedziec woli na fb...

W takim wypadku jasne, ze trochę głupie ale są wyjątki - niektórzy nie mają jak się spotykać, mieszkają w różnych krajach lub miastach, więc czasem rzadko mają jak się spotkać, etc. W takich wypadkach, miłości na odległość (proszę mi nie mówić tylko, że takowa nie istnieje bo sama pare lat temu poznałam kogoś z innego miasta i ciągle z nim jestem) to według mnie nic złego. Wszystko właśnie zależy od sytuacji.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­

W takim wypadku jasne, ze trochę głupie ale są wyjątki - niektórzy nie mają jak się spotykać, mieszkają w różnych krajach lub miastach, więc czasem rzadko mają jak się spotkać, etc. W takich wypadkach, miłości na odległość (proszę mi nie mówić tylko, że takowa nie istnieje bo sama pare lat temu poznałam kogoś z innego miasta i ciągle z nim jestem) to według mnie nic złego. Wszystko właśnie zależy od sytuacji.

Ktoś mieszka daleko - dzwonisz.

Wyznawanie miłości przez facebooka jest dla frajerów i pozerów.

Opublikowano

­

Ktoś mieszka w innym mieście? Nie znasz go, ale mu mówisz że go kochasz? Najpierw trzeba ją/go poznać... a nie ma że od razu się zakochałeś... raczej zauroczenie... A zauroczenie trwa gdzieś 3mies. a potem albo zobaczyłeś że ci przeszło albo się zakochałeś...

do tego

zauroczenie = nie widzisz wad drugiej osoby

zakochanie = widzisz wady, ale je akceptujesz ponieważ go/ją kochasz.

Opublikowano

­

Ktoś mieszka w innym mieście? Nie znasz go, ale mu mówisz że go kochasz? Najpierw trzeba ją/go poznać... a nie ma że od razu się zakochałeś... raczej zauroczenie... A zauroczenie trwa gdzieś 3mies. a potem albo zobaczyłeś że ci przeszło albo się zakochałeś...

do tego

zauroczenie = nie widzisz wad drugiej osoby

zakochanie = widzisz wady, ale je akceptujesz ponieważ go/ją kochasz.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Pisałam o tym że się spotykają, etc, ale czasami nie ma takiej możliwości, czasami przez rok nie mogą się widzieć albo coś. Mi nie musisz wyjaśniać czym jest miłość a zakochanie/zauroczenie, bo mam swoje lata i wiem.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@kavoweciastko właśnie wiem, przeczytałem, wydawało mi się że to napisałem.

Tylko że się spotykają itd. A jak w realu to sobie powiedzieli to spoko...

Opublikowano

Kocham Cię powinno się w specjalnych okolicznościach mówić a nie pisać,

np jak wchodzisz w nią  to ma swą moc a nie k***a na fejsie Kocham Cię no ja p******e, idź se zwal i se powiedz Kocham Cię.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

­Nieee, ale szczytem debilizmu dla mnie jest wpieprzać się w nie swoje sprawy. Skoro Ty tak nie piszesz, to zostańmy przy tym. A jak ktoś inny tak pisze, to jego sprawa, a Tobie nic do tego.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...