Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Hardcore Cabal - Balanced!

hapvlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie będę się rozpisywał. 
Chciałbym Was zaprosić do gry na Rosyjskim serwerze, nie zapraszam tam was bez konkretnego powodu. Serwer jest na prawdę świetny, mimo że mieszkamy w Polsce to nie mam żadnych lagów! Jest MASA graczy, na prawdę nie widziałem priva żeby było tyle ludzi... 
Serwer opiera się głównie na PVP, co za tym idzie że jest całkiem balanced, nie ma jakiś super OP itemów, i max lvl to 190. 
Jest co robić bo wszystko praktycznie kupuje się za wexp, a wexp wiadomo skąd :D 
Na prawdę polecam! 
Minus jest taki że wszystko po rosyjsku, ale mam dla was spolszczenie w razie w :) 
http://hardcore-cabal.ru/ep10/ 
Menu intuicyjne, poradzicie sobie z rejestracją :) 

A i jeżeli będziecie mieli problem z instalacją, to zmieńcie nazwe pliku .exe na np. 123.exe bo Polski system instalacyjny nie chce rozpoznać ruskich hieroglifów :D 

Szukajcie w grze Quuuuune :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie bez powodów gramy na angielsko języcznych serwerach gdyż angielski to język który ''większość'' z nas zna całkiem dobrze a nie zniose spamu na localu po rosyjsku tak samo jak z malezyjczykami won :D

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...