Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do jackpota

iEnVy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś już pisałem na tym forum :) Co do ostatniego pytania to nakierowaliście mnie, a ja znalezłem rozwiązanie, za co serdecznie dziękuje.

Teraz mam inny problem, który ciężko mi rozwiązać (jestem web designerem i cięzko mi trochę) . 

A więc uzupełniam plik tradebot.js moimi passami i Steam ID, następnie odpalam strat.bat, żeby zaainicjować logowanie i żeby dostać SteamGuarda którego wlepię do tego samego pliku co passy.

Niestety po chwili w konsoli ojawiają się błędy.

Poniżej dodam screeny tych błędów, a tutaj podam link do bota, abyście mogli ogarnąć co i jak :)

Bot -http://speedy.sh/V3wrW/Bot.rar

Scan -

65383817792529855495.png

Błąd - 

46714526942119516785.png

Opublikowano

Wrzuciłeś plik ssfn i sentry? 

Wyskakują mi przy ty problemy, które ponoć nie wyskakują na Ubuntu. Zakupię VPS z Ubuntu i tam będę wszystko stawiał. Jakiego VPS polecasz/polecacie pod jackpota? 

Opublikowano

To jest problem który rozwiąże mądra osoba. Jest to zabezpieczenie na "dzieciaczki" które chcą założyć własnego jackpota więc nie sądzę aby ktoś Ci pomógł :)

Nie jestem "dzieciaczkiem" tworzę jackpota od ok. miesiąca wspierając się masą poradników i nie liczę na jednoznaczną odpowiedź. Sam do tego dojdę tylko zajmie to trochę. Jestem webdesignerem, a nie programistą, dlatego mam tyle problemów ;) Mam nadzieje, że rozumiesz.

Opublikowano

W środku pisze Ci np. (106:26) tam masz błąd. Korzystasz z darmowych nulledowych skryptów. Podaj mi na GG ( masz w moim profilu ) jaki skrypt używasz a Ci wyślę najnowszego BOT'a ( bo chyba wiem którego korzystasz ). A najlepiej sprawdź aktualizację bota tam gdzie go pobierałeś.

VEJKBri.gif

I'm doing what he wants because I can!

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

NIE PRZEBACZAM! - NIE ZAPOMINAM!

Opublikowano

­cd6z6t.jpg

Jak się nie mysli to się nie ma :)

= [ Rozwiązanie ] =

Musisz sobie wygenerować SteamGuard Key czyli

~ Zaloguj się przez n.p Przeglądarke albo inne urządzenia i wklej SteamGuard Code który ci przyjdzie na emila do " var authCode = '';

BTW:

Bot wysyła zaproszenie do tego typa - http://steamcommunity.com/id/radrigoazazello/

Wieć polecam ci to edytować :)

95t7dk.jpg

~ steam.addFriend("76561198133226853"); Polecam :)

~ Poza tym jest tam dużo żeczy do skonfigurowania :)

~ Jak tak YOLO to robiłeś to GG WP.

­

To jest problem który rozwiąże mądra osoba. Jest to zabezpieczenie na "dzieciaczki" które chcą założyć własnego jackpota więc nie sądzę aby ktoś Ci pomógł :)

No nie wiem, ja to rozgryzłem w minutę (Nie jestem dzieckiem) wystarczy lekka naprawde lekka znajomość JavaScript i tyle.

­

W środku pisze Ci np. (106:26) tam masz błąd. Korzystasz z darmowych nulledowych skryptów. Podaj mi na GG ( masz w moim profilu ) jaki skrypt używasz a Ci wyślę najnowszego BOT'a ( bo chyba wiem którego korzystasz ). A najlepiej sprawdź aktualizację bota tam gdzie go pobierałeś.

Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj wszystko mu działało tylko po prostu bot nie wysyłał SteamGurd Code.

­

Opublikowano

Dzięki wielkie za pomoc. SteamGuarda juz wpisałem wczoraj, ale wygeneruje nowy i spróbuje. PS: jak to jest z potwierdzeniem trade przez maila, bo nawet jak w ustawieniach steam to wyłącze to i tak musze :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...