Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czułość myszki

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka czułość do cs go? Ja grywam na 1 na zwykłej i na zoom przy 1000 dpi.Czy to nie za szybko? Zastanawiam się czy nie zmienić i nie uczyć się nowej wolnej czułości.

Opublikowano

Możesz mi ktoś powiedzieć ile to będzie na 1000 dpi? Niby tak jak wygodnie ale szukam rozwiązania jak grać lepiej z awp bo mam już 1 k godzin a czuje niedosyt.

Opublikowano

Możesz mi ktoś powiedzieć ile to będzie na 1000 dpi? Niby tak jak wygodnie ale szukam rozwiązania jak grać lepiej z awp bo mam już 1 k godzin a czuje niedosyt.

Jakieś 0,8 sens? Tak mi się wydaje ;)

Opublikowano

Prawda jest taka, że zamiast pytać się innych powinieneś tą czułość znaleźć sam.

Przy zoomie powinno być się dokładnym, ale nie możesz mieć też zbyt małego sensu. Musisz mieć wystarczająco by szybko przeciągać.

Ja mam 1200 dpi i 2.35 sens. Nie zmieniam przy zoomie, cały czas zostaje tak samo i jest dobrze.

Wyćwiczyć tą jedną stałą czułość i jest git. Polecam to na arenkach 1v1 :v

@dziku213

Ale ty nie jesteś kennys -,- Tu również chodzi o czas reakcji.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ja gram na 400 dpi z możliwością zmiany na 1000 jednym przyciskiem. przydaje się gdy chcesz szybko się obrócić 

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

Raczej większość zawodników preferuje mniejszą czułość a wy piszecie 2 :D Kennys ma 2.2 a na zoom 1 przy 400 dpi ile to będzie na 1000 dpi?

To sens będzie jakoś 0,7/0,8, a zoom jakieś 0,2 chyba.. ;)

Opublikowano

Ustaw sobie najlepiej taką, żebyś mógł obrócić celownikiem o 180%.

Tutaj nasz izaczek ^_^ :

VEJKBri.gif

I'm doing what he wants because I can!

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

NIE PRZEBACZAM! - NIE ZAPOMINAM!

Opublikowano

Izaczka oglądałem tylko nigdy nie miałem podkładki i zamierzam se ją kupić jak tylko komputer wróci z gwarancji lecz planuję kupić dużą podkładkę i raczej film izaka nie przyda mi się do większej podkładki niż on miał :D

Opublikowano

Ja mam 1000 dpi i sens 2.25 po 10 win mge na 30 fps.

Co ty piszesz? Ja sam posiadam 1000dpi w myszce bez regulowania dpi i jakbym dał na 2.25 to bym chyba 5x musiał poruszyć myszką żeby się obrócić

@topic polecam do 5 czułosci myszki ustawic

76561198230710648.png

Opublikowano

@PolishDesigner ty masz golda, tak?\

k***a sens 5 nie moge xddd zaden proplayer na takim nie gra...

jak ma sie myszke za 10zl

mowie wam, klawiatura sie nie liczy, tak samo sluchawki za 700zl, wystarczy myszka za ~100-200 i sluchawki ~150-200 i juz masz. 

do tego 1000dpi haaha

Opublikowano

@PolishDesigner ty masz golda, tak?\

k***a sens 5 nie moge xddd zaden proplayer na takim nie gra...

jak ma sie myszke za 10zl

mowie wam, klawiatura sie nie liczy, tak samo sluchawki za 700zl, wystarczy myszka za ~100-200 i sluchawki ~150-200 i juz masz. 

do tego 1000dpi haaha

Mam myszke za 70zł logitech, i wiem ze jak dam na 3 czulosci to z 5 razy przesuwam na bok

A jaka ty masz range unrankedzie?

76561198230710648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...