Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobraniem aktualizacji.

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wie ktoś może jak naprawić pobieranie aktualizacji? mianowicie, chodzi o to, że pobrało do 98% i teraz cały czs mam pobieranie z prędkością 0b/s. już tak od kilku h. Inne gry na origin normalnie mi się pobierają

Opublikowano

czyli mam pobierać od nowa 8gb? Nie dość, że pobieram już 3 dzień, to jeszcze od nowa :s 

origin to jakieś kpiny, net LTE, a pobiera z prędkością 50-300kb/s 

Opublikowano

szału nie ma, ze względu na deszcz, ale widać, że powinno pobierać dużo szybciej. raz mi doszło do 1mb/s, ale po sekundzie spadło i ciągle 50-150kb/ shttp://www.speedtest.pl/test/115287230

To nie jest problem z twoim internetem .

Poprostu czesto sie zdarza ze przy koncu aktualizacji szybkosc pobierania spada :c

Niestety ale musisz poczekac az aktualizacja sie pobierze do konca moze predkosc pobierania podskoczy w ktoryms momencie .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

To nie jest problem z twoim internetem .

Poprostu czesto sie zdarza ze przy koncu aktualizacji szybkosc pobierania spada :c

Niestety ale musisz poczekac az aktualizacja sie pobierze do konca moze predkosc pobierania podskoczy w ktoryms momencie .

ale ja od początku mam taką prędkość pobierania, w każdej grze na origin. zacząłem pobierać od nowa aktualizacje i jako-tako po 300kb idzie 

Opublikowano

ale ja od początku mam taką prędkość pobierania, w każdej grze na origin. zacząłem pobierać od nowa aktualizacje i jako-tako po 300kb idzie 

Wejdz w opcje w Origin i sprawdz czy nie masz zaznaczonego bezpiecznego pobierania .

Jezeli jest zaznaczone to odznacz to .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...