Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie nie zadają obrażeń

Gość HelperOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. Jak w temacie bronie nie zadają obrażeń nawet karabin. Bronie mają 100% i to mnie wkurza, że mogę zabić tylko pięścią! ­

Opublikowano

Jesteś na jakimś serwerze? Może to on ma wyłączone bronie, spróbuj wejść na single'a lub inny serwer.

Dobra powiem, że bronie nie zadają obrażenia na  zombie nawet na singlu a na graczy działa.

­

Opublikowano

Nie rozumiem. :v Gdzie działa z graczami? 

Na serwach zadaję obrażenia graczom, ale zombiakom np. siekierą bronią białą i palną nie. Oczywiście mogę bić zombiaki pięścią i ich tylko w ten sposób zabijać.

­

Opublikowano

Na serwach zadaję obrażenia graczom, ale zombiakom np. siekierą bronią białą i palną nie. Oczywiście mogę bić zombiaki pięścią i ich tylko w ten sposób zabijać.

­

Bardzo dziwne, poszperałem w google i chyba nikt nie zgłaszał jeszcze podobnego problemu. 

Od jak dawna tak jest? Może wczorajszy update coś schrzanił i trzeba czekać na kolejny.

Opublikowano

Bardzo dziwne, poszperałem w google i chyba nikt nie zgłaszał jeszcze podobnego problemu. 

Od jak dawna tak jest? Może wczorajszy update coś schrzanił i trzeba czekać na kolejny.

Właściwie długo nie gram w Unturned, ale to już było myślę od samego początku a zacząłem grać kiedy było już 3.0.

­

Opublikowano

Właściwie długo nie gram w Unturned, ale to już było myślę od samego początku a zacząłem grać kiedy było już 3.0.

Nie mam pojęcia co to może być, zrób sobie kopie wszystkich plików i przeinstaluj grę. 

Opublikowano

Nie mam pojęcia co to może być, zrób sobie kopie wszystkich plików i przeinstaluj grę. 

Ja reinstalowałem grę na steamie opcją usuń pliki lokalne a po ponownym uruchomieniu laptopa zainstalowałem unturned.

­

Opublikowano

Sprawdź spójność plików.

Nie wyświetliło żadnych błędów.

­

Opublikowano

Dobrze, bronie palne działają, ale jak biorę kij golfowy to jakoś nie zadaje obrażeń z daleka, już do tego lepsze są pięści.

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam błąd, teraz pytanie, jakiego systemu używasz? Gdyż ja zauważyłem że ten błąd mam używając Ubuntu, a wcześniej na Windowsie nie miałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...