Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie typy serwerów mają największy popyt według was?

Fari_Go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Survival

- Survival+Gildie [EASY]

- Survival+Gildie [HARD]

- Survival+Frakcje+Dzialki

- MiniGames [PartyMode,SG,SkyWarsy,Paintball,DayZ]

-  Serwer PVP [Knock,1vs1]

- ChestPvP

-  RPG

- SkyBlock

- Freebuild

- Creative

Jeżeli nie ma jakiegoś trybu a ma duży popyt też piszcie ;).

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze najbardziej obleganymi serwerami są właśnie te najbardziej oklepane czyli survival z gildiami. Serwery minigames, które korzystają jedynie z udostępnionych w internecie minigier świecą pustkami. Od razu uprzedzam, jeżeli masz zamiar robić kolejny serwer z frakcjami to sobie odpuść bo jest tego tak dużo, że nie warto robić kolejnego.

Opublikowano

po c***a robisz takie tematy jak i tak nie zrobisz serwera! albo zrobisz jakieś gówno na którym nikt nie będzie grał ?! Tyle tematów robicie na tym forum a gówno robicie nie serwery!

AntyWarn 

Według mnie to najwięcej popytu mają serwery EasyHC 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Survival+Gildie [HARD]

Bo nie ma już dobrych serwerów HARD. Pograłbym na takim serwerze, lecz, żeby nie było na nim nic przesadzonego. :P

VEJKBri.gif

I'm doing what he wants because I can!

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

NIE PRZEBACZAM! - NIE ZAPOMINAM!

Opublikowano

Największy popyt i popularność mają teraz tryby Survival + Gildie, czy różne EasyHC, HardHC, a z tego względu, że są już znudzone dla graczy, to jeśli stworzysz tryb SkyBlock lub Hardcore, to będzie dobrze. :) 

Opublikowano

EasyHC, HardHC

Co to się za poje*ana moda zrobiła, jak może być EasyHardcore, to w końcu łatwy, czy trudny? Łatwo-trudny? To przeczy prawom logiki. Tak samo HardHardcore. Trudny trudny? 

#top: żre się teraz EasyHC, ale to do czasu, jeszcze kilka miesięcy, reszta gówniaków gimbonautów, która jeszcze nie przeszła na ceesa przejdzie na niego i zostaną tylko normalni ludzie, którzy chcą grać na serwerach hardcore. Albo easy. Ale nie łatwo-trudnych. 

5465845486.png

Opublikowano

Ja mówię. Dobry RPG. Moze i nie mają dużo osób na codzienność ale możliwe że wypali takich dobrych w Polsce jest chyba dwa. 

Cool-Text-141943018572139.png

Opublikowano

- Survival

- Survival+Gildie [EASY]

- Survival+Gildie [HARD]

- ChestPvP

-  RPG

- SkyBlock

- Freebuild

- Creative

Jeśli chcesz dużo graczy i dobre zarobki  to easyhc.

Opublikowano

EasyHc lecz musi sie czyms wyrozniac a nie ze masz milion tophardow itd.

Musisz dac cos autorskiego cos czego nie ma na innym serwerze np. Drop potek z netherracku

W ostatnich czasach tez jest coraz wiecej serwerow Rpg lecz nie moze byc taki zwykly ze masz same queasty, musisz dac system lvl i cos wyruzniajacego sie, cos co przyciagnie ludzi

W tych czasach trzeba sie duzo namyslec , nie tak jak kilka lat temu :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Aktualnie tylko raczej serwery "Easy HaCe" i "Survival + Gildie" (w sumie to jest to samo, ale nvm.). No, to tyle ode mnie. A i serwer na wersji 1.7. (Ja polecam 1.10 ze względu na duuuuużo mniej bugów niż w przypadku 1.7.).

Opublikowano

- Survival

- Survival+Gildie [EASY]

- Survival+Gildie [HARD]

- ChestPvP

-  RPG

- SkyBlock

- Freebuild

- Creative

FB, Skyblock, RPG, Czasem MiniGames. Żadne gildie itp. Cały czas tu widzę Jakiś "EasyHC+Gildie".

Opublikowano

Piszecie,że jest dużo Survival+gildie i nie warto zakładać kolejnego? Nie zgodzę się. Dużo to jest ich może na factions,a jest do tego o wiele ciekawsze narzędzie. Poza tym nie każdy serwer tego typu jest taki sam. Tzn chyba,bo ja na nich nie grałem. Właśnie wolę zrobić kolejny po swojemu niż dopasowywać się do innych,bo już jakieś są.

EasyHC to to samo co survival+gildie? Chyba nie. Przecież można grać na "dropie" z rudy,gdzie nie każde dziecko nabija 50 diamentów z jednego bloku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...