Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofki

Pallas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu( około 2 patchy) mam ciągle cofki w lol'u nic się nie da zrobić, postać się cofa internet mam dobry każda inna gra chodzi normalnie tylko z lolem mam taki problem, próbowałem grę przeinstalować i nadal nic, ping jest w porządku ktoś wie czym jest to spowodowane ??

Opublikowano

­Cofki/klatkowanie również posiadam. Grasz na eune? Jeśli tak to dołączam się do pytania. Około tych dwóch patchy wcześniejszych właśnie sporo osób narzekało na lagi, klatkowanie, etc na EUNE. Mi to niestety zostało, mimo że internet mam okej, ping w porządku, fpsy i cała reszta też. Również mam tylko problem w lolu na serwerach eune. Próbowałeś może na euw grać?

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Pisałem wczoraj z supportem odnośnie utraty pakietów. Wszystko inne działa ok, tylko lol gubi pakiety pomimo normalnego pingu. Podobno to wina serwerów.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Ja sam mam też lagi w lolu od tego patch 5.18,riot coś sknocił ale mam to w dupie bo teraz gram w cs go ponieważ w lolu zawsze w ostatnich team fight przegrywaliśmy i gg wp :P

Opublikowano

To wina serwerów nie Twoja. Mają to naprawić w najbliższym czasie.

Powinni w dziale lola dać jakieś info na główną bo coraz więcej takich tematów o ping a jak wiadomo to od riotu.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz jest to wina serwerów raz ty to masz raz inna osoba. Występuje to kiedy serwery są przeciążone jeżeli chodzi i eu ne to wieczorami najczęściej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...