Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 650zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Interesuje mnie telefon do 650zł nowy z dobrym zasięgiem WIFI (Teraz mam xperie arc ktora po  3 metrach ma ledwo ledwo zasięg) oraz na takim w którym pograć idzie w średnio wymagające gry.

Opublikowano

LG G2 MINI

Polecam

Minusy:

Android (chodź sam nie brał bym telefonu bez niego , lecz reset całej komórki jeżeli grasz w gry czy robisz dużo zdjęć ) (To all przez androida , ja nie narzekam zbyt na to )

-Tylko 8gb miejsca

Plusy:

-Naprawde dobry aparat

-aktualizacje androida

-Podczerwień

-Bez zacięć chodzi

-Knock Code

-Dobra Bateria

-White Ładnie wygląda (kolor kwestia gustu)

-zmaksymalizowany ekran

-duży , lekki i wiele wiele więcej

Like it +

Opublikowano

Android (chodź sam nie brał bym telefonu bez niego , lecz reset całej komórki jeżeli grasz w gry czy robisz dużo zdjęć ) (To all przez androida , ja nie narzekam zbyt na to )

Facet skończ pieprzyć. To że nie potrafisz obsługiwać androida, nie oznacza że jest do dupy. Poza tym, kto w ogóle kupuje G2 mini? Przecież on nigdy nie był opłacalny. 

lownfast

Opublikowano

­Samsung Galaxy Grand Prime. Polecam, porównywany z Notem.

Chyba z N7000, chociaż tamten ma lepszy wyświetlacz. Powodzenia z przeglądaniem czegokolwiek w rozdzielczości 540x960 przy 5 calach. 

lownfast

Opublikowano

Jak pisałem może być IOs albo Windows  byle by można było pograc w średnio wymagające gry. Oraz zalezy mi też na kamerce z przodu nie musi być jakaś super dobra.

Opublikowano

Uściśnie wymagania.

4 rdzenie w procku minimum

1gb ram minimum

Kamera z przodu 1px minimum

Dobry zasięg Wifi

ORAZ NAJLEPIEJ 5 CALOWY

zastanawiam się nad LG g3 s także inne propozycje jakieś?

Opublikowano

Nie chce Cie krytykować, ale zastanów się nad sobą bo twoje zdanie zmienia się co post. 

W cenie G3s masz Moto G 3 gen. / 2 gen. Chociaż wolałbym 2 gen. Wersje Mini/S są nic nie warte, bo to tylko chwyt marketingowy. Pomijam Xperie w wersji Compact bo one są naprawdę dobre. 

Windows Phone - Lumia 640 

Android - Moto G/Moto G 2gen/3 gen.

iOS - brak

lownfast

Opublikowano

Sprawdzę już i dam edit bo cośmi sie zdaje ze on droższy będzie

@Edit odpada 150zł + potrzebuje do max 650 zastanawiam sie na lg g3 s póki co najlepszy moim zdaniem

Opublikowano

Tak są Moto G 2 gen już piszę to enty raz. 

LG G3s jest drogi i nieopłacalny. Do tego jego wsparcie szybko się zakończy. Zresztą kupowanie biednej wersji flagowca to podcinanie sobie jajec. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...