Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na drop ze stone.

sajek1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 
Poszukuję pluginu na drop. Odpadają pluginy takie jak: OtherDrops, KukuDrop, KarolekDrop, eastDrop.
Wiem że jest plugin w internecie na drop którego szukam bo widziałem go na wielu serwerach ale nie wiem jak sie on nazywa.

Tutaj mam SS'a z tego pluginu, proszę o pomoc :)

12033144_482338988604266_817632137426398

Opublikowano

Plugin nie jest publiczny, zakaz udostępniania go bez zgody autora.  Skontaktuj sie z autorem pluginu MH-Drop :0 no linka niedam ale fruziaczek zrobil paczke z tym pluginem

<p><span style="color:#ff0000;">//</span></p>

Opublikowano

@sajek1996 MH-API i MH-Drop musisz pobrać z jakiejś paczki serwerowej np: arivi, fruziaczka, topharda i wiele innych

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@sajek1996 nie możliwe że ten plugin blokuje tnt. Też tak miałem z tnt i to była wina worldguarda 

Opublikowano

MH - DROP

źle skonfigurowany musi byc takie cos:

Diament:
    chance: dajesz % ile chcesz 
    exp: 10
    fortune: true
    biome: []
    tool: []
    height:
      min: 0
      max: 65
    amount:
      min: 1
      max: 3
    drop:
      what: DIAMOND
      from: STONE

Zajmuję się serwerami MineCraft oraz Pluginami! :)

Za niedługo wystartuje mój serwer.

Opublikowano

@gornie12 - Własnie zaktualizowałem plugin WorldGuard i działało ładnie wszystko, na następny dzień znów TNT nie działało. Wyłączyłem te dwa pluginy MH-API oraz MH-Drop i TNT zaczęło działać. Więc na 100 % jest to wina tych pluginow na drop. 
@1361622928-U485574.pngKuks12 - Na 100 % Skonfigurowałem poprawnie. Na samym początku gdy plugin wprowadza przykładowy drop to wszystko zrobiłem na podstawie przykładu więc odpada że cos mam źle..

Opublikowano

Ten plugin to MH DROP i MH API  znajduje sie w paczce pluginow by kukis i jest do tych pluginow komenda /drop na YouTube znajdz sobie 2 wersje tej paczki :D jakby co pytaj dam link :) Mam nadzieje ze pomoglem :D

Opublikowano

@sajek1996 też tak miałem kilka razy ale potem już normalnie mi działało wszystko :) więc wszystko da się naprawić :D jeśli czegoś potrzebujesz pisz mi na pw

Opublikowano

@1361622928-U485574.png20KV - Wydaje mi się że mam dobre pluginy tylko po prostu nie są prawdopodobnie kompatybilne z pluginami które posiadam na serwerze. Może być też opcja że mam zły silnik i złą wersję serwera na ten plugin, nie wiem..

@gornie12 - Też miałeś ten błąd? Jak go naprawiłeś?

Wiecie może jak nazywa się autor tego pluginu lub macie do niego kontakt? Chętnie nawet bym zapłacił za ten plugin który dedykowany byłby na mój serwer.. :)

Opublikowano

@sajek1996 Sprawdzałem inne wersje WorldGuarda i trafiłem aż działa bez problemu. Nawet teraz na serwerze mam że normalnie działa a serwer mam na 1.7.X-1.8.X 

Opublikowano

@sajek1996 już się robi :) WorldGuard 5.9 działa na 1.7.X-1.8.X bez problemu u mnie jest 

Opublikowano

@up WorldEdit version 5.6.3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...