Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z roździelczością ekranu

qAnimowany

Pytanie

Opublikowano

Witam. Od dzisiaj mam problem z roździelczością ekranu. Mianowicie, formatowałem komputer - było ok. A dzisiaj po uruchomieniu Lol'a i chwili gry komputer się zawiesił a więc go zresetowałem. Po ponownym rozruchu odpaliłem YouTube i po chwili oglądania filmów komputer znowu się zawiesił - po ponownym rozruchu miałem strasznie duże ikonki (roździelczość zmieniła się z 1280x1024 na 800x600 bez możliwości jej zmiany. O co z tym chodzi? Dodam że mam teraz lagi w każdej grze, nawet w takich do których mój komputer spokojnie spełnia wymagania na maksymalne ustawienia.

@Edit 1 : Dodam że gdy wchodzę w Menadżera Urządzeń i patrze na Kartę Graficzną (NVIDIA GeForce 8600 GTS) to przy obrazku karty jest żółty trójkącik z wykrzyknikiem w środku a po odpaleniu Właściwości Karty Graficznej w Stanie urządzenia pisze "System windows zatrzymał to urządzenie z powodu zaraportowanych problemów (Kod 43)"

@Edit 2: Udało mi się naprawić błąd jednak po kilku godzinach komputer znowu się zawiesił i metoda którą wcześniej zastosowałem już nie pomaga (Odinstalowałem sterowniki, zainstalowałem na nowo i zaktualizowałem je w menadżerze urządzeń - wcześniej pomogło teraz już nie)

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie koniecznie. Może to być wina sterowników albo jakiś błąd systemowy. Polecam CClenara , spróbuj oczywiścic komputer ze śmieci, albo poprostu wirus jakiś zaatakował sterowniki od grafy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...