Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z VAC banem

alan1084

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż na moim profilu piszę że mam VAC bana chociaż jestem czysty jak łza i gdy próbuje zagrać jakiegoś mecza normalnie mi się wczytuję mapa do połowy i nagle wyskakuje VAC BAN from secure serwer. proszę to wyjaśnić jak najszybciej.

post-1336071-0-24482600-1443208696_thumb.png

Opublikowano

Może zmieniałeś jakieś pliki?

Jeśli piszesz tu żeby starać się o ub to sobie odpuść, vac jest nieomylny w 99,(9)% przypadków a nawet jakbyś był tym 0,1% to i tak nic nie zrobisz.

Opublikowano

Jeśli piszesz tu żeby starać się o ub to sobie odpuść, vac jest nieomylny w 99,(9)% przypadków a nawet jakbyś był tym 0,1% to i tak nic nie zrobisz.

piszę tu o pomoc co zrobić wogóle nie cheatuje i serwery mi wczytuje do połowy mecze turniejowe też a nie pisze nic że mam VAC BANA :( nie cheatowałem i proszę o pomoc pisałem do Supporta ale nic z tego odpisał mi bot że mam VAC BANA i tyle pisze że za cheaty ale na stronie głównej CSA mam range wszystko jest normalnie nie mam czerwonej ani żółtej obramówki z czymkiolwiek nie pisze VAC BAN ani globalna kara czasowa nic nie piszę :(

Opublikowano

Noi w czym mamy pomóc ? Podaj normalne ss'y bo to wygląda jakbyś sobie z nas jaja robił i nie wiadomo czy to to samo konto ;-;

Masz 2 posty i co "multi konto" kolejny "troll". A jeżeli to prawda ze nic ci nie pisze w grze to a "masz VAC'a" to pisze do supportu az do skutku.  

Opublikowano

Noi w czym mamy pomóc ? Podaj normalne ss'y bo to wygląda jakbyś sobie z nas jaja robił i nie wiadomo czy to to samo konto ;-;

Masz 2 posty i co "multi konto" kolejny "troll". A jeżeli to prawda ze nic ci nie pisze w grze to a "masz VAC'a" to pisze do supportu az do skutku.  

Mam nagranie mogę pokazać.

Opublikowano

Mam nagranie mogę pokazać.

Nic to nie da masz vaca i nie bez powodu, takie tematy powinny być z automatu usuwane.

Opublikowano

Nic to nie da masz vaca i nie bez powodu, takie tematy powinny być z automatu usuwane.

Gówno wiesz a się wypowiadasz nigdy nie cheatowałem i nagle z nikąd mam taki problem mam nagranie do którego zaraz podam linka i wszystko zobaczycie :)

Jest tu pare osób które mają w dupie innych i myślą że każdy cheatuje ja nie cheaotwałem ani nie miałem żadnego skryptu na bh czy co innego :*(

Opublikowano

Film jeszcze się przesyła film wkleję w ten POST :) |

|

|

\/

Opublikowano

Jak już to 0.01 % .. 

Geniusz z matematyki lol

Opublikowano

Film jeszcze się przesyła film wkleję w ten POST :) |

|

|

\/

Zrozum, że ten twój film gówno da, dostałeś vaca nie bez powodu i masz po koncie, jak chcesz jeszcze pograć turniejowe to zbieraj kase na nowego cs'a.

Opublikowano

Zrozum, że ten twój film gówno da, dostałeś vaca nie bez powodu i masz po koncie, jak chcesz jeszcze pograć turniejowe to zbieraj kase na nowego cs'a.

Zrozum człowieku że nigdy nie używałem żadnych skryptów,wzpomagaczy do gier. Dostałem VACacje za nic pisałem do supporta w tej sprawie ale odpisał mi ich BOT-(cytat) You account have ban i tak dalej. Piszesz tak bo myślisz że unbana się nie dostanie ale jest nadzieja z ponad 2 mld banów są te 2k konta które dostały VACA nie słusznie i dostaną UB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...