Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno głośników ;)

GordOnix ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć po 10 latach działania moich głośników, czas kupić coś nowego lepszego. Tylko jest jeden problem. Nie znam się zbytnio na nich i nie wiem co będzie dobre, dlatego mam sprawę  dla osób które mają jakieś pojęcia i chęć udzielenia pomocy ;P A więc tak poszukuje Głośników komputerowych w sumie do słuchania muzyki, oglądania filmów oraz gaming. Kwotę którą chce za nie przeznaczyć to od 250-350 zł max Btw również myślałem nad kolumnami, ale wydaje mi się że dla osoby która gra i słucha muzyki nie ma sensu no chyba że się mylę. Proszę o pomoc z góry dziękuje. 

Myślałem o tych : http://allegro.pl/okazja-glosniki-modecom-mc-mhf60u-2-1-dzis-wysyl-i5586176133.htmlco powiecie ? 

xD 

Opublikowano

Zerknij tutaj:

http://www.hi-fi.com.pl/forum/16-pc-audio/25719-g%C5%82o%C5%9Bniki-komputerowe-5-1-~300z%C5%82.html

Pobieżnie można stwierdzić, że kwota ok. 300zł nie pozwala na kupno zestawu marzeń. Ja osobiście zainteresowałbym się jakimś 2.1 typu Logitech (X-230 w necie chodzą po ok. 150zł) i do tego jakieś sluchawki typu SuperLux HD Evo. Te logitechy maja dość ciekawy design jak na kilkuletnią pozycję, satelity można stawiać lub wieszać na ścianie, nie są przesadnie duże więc i zmieszczą się na małe biurko i grają :P Grają, bo czego więcej chcieć od głośników w amatorskim sprzęcie audio? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...