Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do prowadzenia gry solo

mati23222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem po rocznej przerwie od Lola. Aktualnie wrzuciło mnie do bronze3. Gdy widzę co tu  się dzieje w grach rankingowych mam ochotę płakać. Szukam  postaci do prowadzenia gry solo, bo tylko tak mogę wyjść z brązu. Najlepiej żeby była dość łatwa(jednak nie musi :D) i nie za często banowana. Macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Ah brąz, u kolegi na bronzie nasusem gralem. Jak mialem feeda z 700 stacków w 30 to w pięciu mnie okrążali ale nie podchodzili bo z q po polowe hp tankom zabieralem :D nie wspominając o adc. Ale ja proponuję Ci rengara na topa. Wystarczy że ogarniesz stacki furi i masz topa wygranego. Potem możesz sobie roamować i zbierać kille, a nagrodą będzie one shot. Nigdy nie graj na adc bo nie da się wycarrować, chyba że w late jak masz dużego feeda. Ale dobry jest też jakiś assassin na jungli.

Opublikowano

Na jungle polecam Ci Vi, sam nią wychodziłem z S5 do G1. Polecam też Rengara na topa lub jungle, ewentualnie mid (jeśli ogarniasz), można nim spokojnie wycarrować gierki nawet z bronzową drużyną

Opublikowano

Jeżeli oceniasz swoją grę na więcej niż bronze/sivir polecam Ci yasuo. Dosyć trudna choć do ogarnięcia postać. Early bardzo łatwo wygrać na każdego champa. Jeżeli grasz z kimś duo możecie fajne się zgrać. Ktoś pickuje gragasa i gg.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widze Bronz 700lp. Nie możesz wygrać gry pickiem a rozumem i taktycznym myśleniem stan się mózgiem swojego teamu. Mów im co mają robić inaczej nie wykerujesz to gra 5 v 5 a nie 1 Bronz 700lp vs 9 a jeżeli już masz gdzieś graj jungle,mida tymi pozycjami masz największą szansę na wina.

Zewzgledu na dostęp do innych lini roming, ganki

Miej wyjebane na hejty od swojego teamu. To chyba tyle co do pickow to

Lee,ahri,azir,hecarim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...