Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od około 5 miesięcy mam błąd tego typu, że nagle moja postać stoi w miejscu potem wyskakuje komunikat ,,próba odnowienia połączenia" i 500 pingu. Po około 2 minutach wszystko wraca do normy jednak potem znowu i tak przez cały mecz. Nie dzieje się tak w każdej grze niekiedy 1 tydzień jest dobrze i potem znowu ten wkurzający błąd. Rozłącza mnie gdy jestem w jungli biję się z innym bohaterem itp. jednak grając ostatnio grę z tymi "lagami" zauważyłem, że stojąc na spawnie było wszystko ok, a gdy tylko wyszedłem z niego i poszedłem na linie chcąc zabić wroga podczas walki z nim właśnie wtedy mnie rozłączyło, nie mogłem nic zrobić. Napisałem do supporta wysłałem im potrzebne pliki i czekam na odpowiedź od 5 dni i jak na razie nic. Mogę jeszcze dodać, że internet kiedy przeglądam strony nie rozłącza lub kiedy gram w inne gry multi-player, tylko właśnie podczas gry w lol'a. Czym według was może być to spowodowane 

//Zmieniam na widoczną czcionkę.

//Kacki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...