Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie polecacie słuchawki bluetooth z mikrofonem [100zł]

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio wywnioskowałem że kabel od moich obecnych słuchawek jest nie znośny. Oplątuje się wokół ładowarki telefonu gdy np.

czegoś słucham a muszę podładować telefon, plącze się i łaskocze po szyi ( :(( ) i jeszcze jakieś inne cuda tam odczynia. Po za tym nie mam w nich mikrofonu a ten w laptopie pozostawia wiele do życzenia :ok: . A z chęcią bym pogadał w grach z innymi graczami. Więc moje pytanie jest takie. Jakie znacie dobre słuchawki bluetooth z mikrofonem w przedziale do 100 zł ?

Jeśli chodzi o to jakie bym chciał to nauszne z dobrym mikrofonem żeby nie było czegoś w stylu (Mówię siema i jest siema siema.. i dopiero znika)

Jakość nie musi być powalająca sam mam gorszy słuch i nie zauważam zbytnio różnic (Ważne żeby były lepszej jakości niż typowe głośniki w laptopach :O ).

I w sumie to tyle. Przedział 100zł może wykroczyć o 25 zł czy tam o te 30 zł.

Ps. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi ! :yay:

@Edit

Zainteresowały mnie słuchawki Prestigio PBHS1 jak myślicie były by one dobre.

Liczy się dla mnie doby mikrofon a z tego co wyczytałem jest on dość słaby a po za tym wszystko OK. ._.

76561198063234165.png

Opublikowano

Termalek słuchawki spoko no ale ja chciałem Bluetooth cena i wygląd wydają się być zadowalające.

Chociaż może jednak kupię już z kablem jeśli znacznie lepsza ma być jakość.

No dobra więc jak mógł byś ocenić jakość mikrofonu bo jeśli chodzi o dźwięk jak mówiłem nie jestem wymagający.

No bo wiesz jeśli mam rozmawiać w grach nie chcę brzmieć jak 7 latek. :P

I z tego co widzę zakrywają całe uszy te słuchawki no ja takie średnio lubię bynajmniej wszystkie jakie miałem okazję "przymierzać"

po dłuższym czasie ich noszenia pękała mi głowa a uszy miałem gorące. :P

@Edit

Macie może jeszcze jakieś propozycję ?

76561198063234165.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...