Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Darmowe paczki

Matifcbarca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakupiłem Fifę 16 wersję przedpremierową (w której miało być 15 darmowych paczek + cieszynki). Czy ktoś może wie jak odebrać/odbierać (tygodniowo) te paczki ?

Opublikowano

Co tydzień będziesz dostawał paczkę, bodajże tam gdzie jest sklep paczek ;)

Dzięki, oby tak było :D

Wchodzisz w "Moje paczki" :)­

W tej zakładce niestety nie mam żadnych paczek :P Mam nadzieję, że to co napisał kolega up się sprawdzi ^^

Opublikowano

Podpinam się do pytania, bo już 3 dni po premierze, a nie otrzymałem żadnej paczki z tych 15. 

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Ja po włączeniu gry od razu odebrałem swoją paczkę i na logikę otrzymam ją w ten sam dzień tygodnia 7 dni później :)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ja już otrzymałem swój kod. Sprawdzajcie maile na którym była zamawiana wasza Fifa 16 sklep,w którym zamawialiście powinien wam wysłać mailem kod na paczki i cieszynki  ;)

Poszperałem trochę i znalazłem coś takiego:

ultimateteam.pl/katalog-easfc/

Dzięki za poświęcony czas aby mi pomóc, jednak problem sam się rozwiązał  :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...