Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem

pawkom0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki mały problem z komputerem, mianowicie przy włączeniu komputera i wczytaniu biosu, gdy ma mi się załadować system, komputer resetuje się i włącza od nowa i tak na okrągło. Problem z tym mam od wczoraj, kiedy przeczyściłem komputer. Wcześniej nie miałem takiego problemu. Wymieniłem pastę z procesora więc raczej nie wina procesora. Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem, prosiłbym o pomoc.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Miałem ten sam problem i nie wiem co było przyczną i jako że posiadałem drugi to tamten odstawiłem a po 2 miesiącach mi sie odpalił normalnie xD Także też bym chciał poznać rozwiązanie tej zagadki :D

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

W jaki sposób czyściłeś pcta? 

Mogłeś coś usunąć co było potrzebne ( z mojego niemiłego doświadczenia) i teraz system wariuje.

Miałem kiedyś tak samo :P Znalazłem pewien folder na dysku C ( nie w folderze Windows) który sporo ważył i usunąłem go. 

po restarcie działo się dokładnie to o czym mówisz. 

Może to tez być wina uszkodzonego dysku.

Jeśli masz możliwość wpięcia dysku do drugiego kompa to go przeskanuj. 

Jeśli po wpięciu do pcta wyskoczy ci info że trzeba naprawić dysk czy coś w tym stylu to tego nie rób bo 

dysk będzie do śmieci. 

Postaram się podesłać ci jakiś program do skanowania. 

Proszę link:

http://download.komputerswiat.pl/akcesoria-i-narzedzia/diagnostyka/crystaldiskinfo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...