Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatne hacki

squ6d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Zależy jakie cheaty

Myślę że gdy odpalisz wallhacka ban możesz dostać po tygodniu, chyba że chcesz aimbota to ban gwarantowany nawet w kilka dni(1-6).

Tak myślę przynajmniej, więc nie obrażać mnie jak coś źle napisałem.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że wszystko co używasz zależy od tego jak dobrze się kryjesz :>

Typowe external wh/glow etc są najbardziej wykrywalne.

Ew. to aimlock jak masz na jakiegoś dzikusa ustawione i celuje tak szybko a ty tylko trzymasz LPM i same heady lecą to oczywiste, że jest to największa głupota oraz największe ryzyko na bana,

Opublikowano

Ryzyko bana.. zależy jak dobrze umiesz się kryć.. ;) Ja na 2 koncie grałem przez jakieś 1,5 miesiąca na publikach, zmieniałem je co 2-3 dni i nie wyłapałem ani OV ani VAC'a ;)

Opublikowano

Ale za przeproszeniem pierdolicie bzdety. Gram na smurfie na polskim cheacie jakim jest extrenalcheats.com. Używam tylko triggerbota oraz aimbota na legit ustawieniach. Gram na tym od dobrych 2 miesięcy i jak na razie zero banów. Ostatnia detekcja była rok temu, a cena jest bardzo przyjemna :)

Opublikowano

Dziękuje za pomoc, chodziło mi właśnie o jakieś ciekawe propozycje, a nie pisanie jakie  to hacki złe, po ilu dostanę bana na darmowych i inne nabijanie postów. Pomyślę teraz pewnie nad tymi  2 i może znajdę jeszcze coś ciekawego.

Opublikowano

Mysle ze znajdziesz koniec dla twojego konta ;)

JA P******E

Mordy, to nie temat do oceny, czy cheaty są dobre, czy przeciwnie.

Przecież to forum jest o tematyce cheatów.

VAC jest tak c*****y, że i tak nic nie wykryje, jak zapłacisz kilkanaście/kilkadziesiąt złotych to pewnie dostaniesz coś dobrego. 

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka. czy ja wspomnialem w swoim poscie cos o uzywaniu cheatow ? Po prostu mowie jak jest Vac cheatow nie wykryje ale z OW dostanie predzej czy pozniej

Nawiązałem do posta innego bobka, nie do twojego tematu. OW jest także spierdoliną, bo nawet osoby, które nie mają cheatów zostają skazane przez jakieś novy 2 czy szeryfy. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...