Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem instalacji BF3.

Kuzuari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Gdy naciskam na originie instaluj pojawia mi się po rusku taki napis (w załączniku)

Nie potrafie rosyjskiego ale wydaje mi sie ze wyskoczyl blad podczas instalacji VC++ redistributable.

Wiec tak postaram sie ci pomoc ^^

1 . Pobierz VC++ 2010 tutaj (Wersja x86) ( Plik z oficjalnej strony Microsoft'u wiec skan nie jest wymagany )

2 . Nastepnie pobrany plik przenies do C:\Program Files (86)\Origin Games\Battlefield 3 \_installer\vc\vc2008sp1\redist

3. Nastepnie uruchom Origin i zainstaluj Battlefield .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Nie potrafie rosyjskiego ale wydaje mi sie ze wyskoczyl blad podczas instalacji VC++ redistributable.

Wiec tak postaram sie ci pomoc ^^

1 . Pobierz VC++ 2010 tutaj (Wersja x86) ( Plik z oficjalnej strony Microsoft'u wiec skan nie jest wymagany )

2 . Nastepnie pobrany plik przenies do C:\Program Files (86)\Origin Games\Battlefield 3 \_installer\vc\vc2008sp1\redist

3. Nastepnie uruchom Origin i zainstaluj Battlefield .

Niestety nie pomogło, ten sam błąd . Dodam, ze instalowałem kilka dni temu bf4 i to działało .

Tak przy okazji zdążyłem to przetłumaczyć na translatorze "Błąd. VC ++ Runtime redystrybucyjny nie jest zainstalowany. Nie można kontynuować do zainstalowania" i wyszło takie coś :D

Opublikowano

Niestety nie pomogło, ten sam błąd . Dodam, ze instalowałem kilka dni temu bf4 i to działało .

Tak przy okazji zdążyłem to przetłumaczyć na translatorze "Błąd. VC ++ Runtime redystrybucyjny nie jest zainstalowany. Nie można kontynuować do zainstalowania" i wyszło takie coś :D

Sprawdz czy jak zainstalujesz VC++ 2010 do ktorego dalem ci link czy instalacja zadziala ^^

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Sprawdz czy jak zainstalujesz VC++ 2010 do ktorego dalem ci link czy instalacja zadziala ^^

Poprosiło mnie o naprawę lub odinstalowanie więc najpierw wziąłem naprawę i nic, potem odinstalowałem i zainstalowałem na nowo i nic .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...