Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oscammowanie z kosy

Andrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chce się wymienić kosa za psc, tylko, że nie wiem czy gościu mi da psc a kosa warta 140 euro, i teraz pojawia się pytanie, czy jak mi nie da psc to można to gdzieś zgłosić, czy to już jest sytuacja bez wyjścia ?

Opublikowano

Logicznie rzecz biorąc jak coś kupujesz to na początek za to płacisz dopiero potem otrzymujesz towar, sprzedając postępujesz tak samo tylko w odwrotnej kolejności. Jeżeli naprawdę chcę kupić kose to zapłaci Ci te 140zł a jeżeli chce Cię oszukać zacznie coś kręcić itp. Nigdy nie dawaj przedmiotu przed zapłatą.

Opublikowano

@TigerXMetin hmm? 

Może sprzedaje za np:. 50zł czy 100zł? Nie pomyślałeś? Skiny są w rzeczywistości mniej warte niż cena na rynku steama ;-;

@CysseQ 

Oczywiście ale nie łatwiej przez paypala? Przepisywać kilka 16 cyfrowych kodów zajmuję trochę a wpłacenie na paypala/konto bankowe to chwila 

Opublikowano

@Andrax 

Najlepiej jak wystawisz na allegro i w opisie napiszesz, że można kupić przez paypal lub paysafecard. I jak on kliknie kup teraz i przyjdzie ci na email i da te kody to ty mu dajesz kose.

Nigdy nie dawaj pierwszy .. Steam już nie zwraca przedmiotów jak wcześniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...