Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie nowy serwer na Metin2.pl?

elvermorcka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie czy wie ktos moze (posiada jakies informacje) na temat nowego serwera Metin2 PL?

Plotki głoszą że niedługo wystartuje jednak ja im nie ufam , zaciekawił mnie ten news i dlatego poszukuje wiarygodnego zródła wie ktoś coś?

Opublikowano

Ostatni news na forum metin2.pl był od moderatora forum/redaktora wiki Threar'a, że "W najbliższym czasie nie ma takich planów." lecz jest to post sprzed 4 miechów.

Opublikowano

Plotki na oficjalnym forum mówiły coś o grudniu/styczniu ale czy to prawda to nikt tego nie wie. Oficjalnej informacji nikt nie podał.

Opublikowano

Plotki na oficjalnym forum mówiły coś o grudniu/styczniu ale czy to prawda to nikt tego nie wie. Oficjalnej informacji nikt nie podał.

Podaj mi te plotki, bo te plotki nie pojawiły się tam na forum tylko w twoim jebanym mózgu i jebanym 'poście', który ma niby nieść j***** pomoc.

Bosh, widzisz i nie grzmisz japierdole..

nie ma i nie będzie

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Nie ma co słuchać się jakiś 'plotek' - będzie to będzie, na pewno zostanie przed tym ogłoszona jakaś informacja na board metin2.

A z resztą - po co im nowy serwer skoro niedawno złączyli większość i owe serwery cieszą się dużą popularnością :)

­

Opublikowano

­

Te plotki mówiły chyba o update, mam na myśli 7,8 Skill, 120 lvl itp.

fs4Hqh.gif

Opublikowano

Podaj mi te plotki, bo te plotki nie pojawiły się tam na forum tylko w twoim jebanym mózgu i jebanym 'poście', który ma niby nieść j***** pomoc.

Bosh, widzisz i nie grzmisz japierdole..

nie ma i nie będzie

nie moglem se powstrzymac od pijackiego smeichu z twojej wypowiedzi , nie chodzi o to ze zle mowisz , w sumie mnie to nie wzrusza ale chodzi o to ze ladnie skomponwoales zdania za ktorymi ide murem i spiewam churem

@edit  Zawsze musze cos napisac po pijaku ;/

Opublikowano

Te plotki dotyczyły updatu o lvlu i innych zmianach. Odnośnie nowego serwera nic nie wiadomo.

Opublikowano

Nie ma co słuchać się jakiś 'plotek' - będzie to będzie, na pewno zostanie przed tym ogłoszona jakaś informacja na board metin2.

A z resztą - po co im nowy serwer skoro niedawno złączyli większość i owe serwery cieszą się dużą popularnością :)

dla kasy.Wycisną maks pln jak z poprzednich serwerow i otworzą nowy.Bo f**k logiccc stawiac nowy serwer jak zrobili jak pustka na serwach po fuzii wiec to oczywiste.Na pewno powstanie nowy serwer ale w przyszłym roku

Opublikowano

Na chwile obecną GF skupia się na zgromadzeniu graczy na obecnych serverach zachęcając ich updatem.

Oczywiście jak będą chcieli otworzyć nowy server to wyskoczą z tym jak magik z okna.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

jak ceny podskoczą.I bedzie się dało zarobić to ludzie wrócą.Ale nie wrocą do administracji masowa kradziez kont,itemkow.I mają to gdzies wiec się nie dziwicie im ,ze wolą ogarniętą administracje jak na wom

Opublikowano

A ja mam takie pytanie z innej beczki. Gdzie gra najwięcej osób? Na jakim serwerze? Bo wbiłem na tego Tigara czy jakoś tak i tam 2 sklepy tylko w m1.. Takie pustki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...